پایگاه خبری آفتاب
۰۴ /مرداد /۱۴۰۵
Sunday 26 July 2026
کد خبر:۱۰۵۰۱۶۳
۲۱:۲۹
۱۴۰۵/۰۳/۰۵

نتانیاهو: عملیات نظامی در لبنان را افزایش می دهیم

نتانیاهو: عملیات نظامی در لبنان را افزایش می دهیم
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل سه شنبه شب اعلام کرد که تل‌آویو تصمیم گرفته عملیات نظامی خود در لبنان را گسترش دهد.
۲۱:۲۹
۱۴۰۵/۰۳/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش شبکه الجزیره، نتانیاهو با بیان این که "ارتش اسرائیل با نیروهای گسترده در لبنان فعالیت می‌کند"، مدعی شد: کنترل نقاط مسلط و راهبردی را به دست گرفتیم و ارتش در حال تقویت و تحکیم کمربند امنیتی است.

وی همچنین مدعی شد که ارتش اسرائیل کنترل نقاط بیشتری را در جنوب لبنان به دست گرفته است.

نتانیاهو در ادامه با اشاره به حملات پهپادی حزب‌الله اظهار کرد: در حال تلاش برای یافتن راه‌حل‌هایی برای مقابله با پهپادهای انفجاری حزب‌الله هستیم.

منابع نظامی اسرائیل امروز سه شنبه اعلام کردند که ارتش عملیات زمینی خود را در عمق خاک لبنان گسترش داده و با عبور از «خط زرد»، وارد منطقه النبطیه در جنوب این کشور شده است.

هم‌زمان، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به نقل از یک منبع مطلع مدعی شد که هدف از این توسعه عملیات زمینی، دور کردن برد پهپادهای انتحاری مقاومت اسلامی لبنان از مرزهای شمال اسرائیل است.

هم‌گام با این تهاجم زمینی، ارتش اسرائیل مناطق مسکونی لبنان را آماج حملات هوایی سنگین قرار داد.

گزارش‌های میدانی از شهرک «معرکه» در جنوب لبنان حاکی از وقوع ویرانی گسترده است و تعدادی از شهروندان غیرنظامی همچنان زیر آوارهای ناشی از این بمباران‌ها گرفتار هستند.

علاوه بر این، جنگنده‌های ارتش اسرائیل در جدیدترین جنایت خود، مناطق جنوب شرقی لبنان را هدف قرار دادند و در دو نوبت، شهرک‌های «سحمر» و «مشغره» در بقاع غربی را به‌شدت بمباران کردند که منجر به خسارات جانی و مادی فراوانی شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha