پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 30 May 2026
۱۴:۰۸
کد خبر:۱۰۵۰۳۹۸
۰۹:۳۱
۱۴۰۵/۰۳/۰۹

آغاز امتحانات دانش‌آموزان از امروز؛ اکثر امتحانات مجازی است

آغاز امتحانات دانش‌آموزان از امروز؛ اکثر امتحانات مجازی است
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش گفت: نحوه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های هفتم تا دهم به استان‌ها تفویض اختیار شده است که اکثر امتحانات مجازی برگزار می‌شود.
۰۹:۳۱
۱۴۰۵/۰۳/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

عبدالرضا فولادوند رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش صبح امروز در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: کشورمان در پایان دهه اول اسفند وارد یک جنگ ناخواسته شد و بخش اعظم فعالیت‌های جامعه را تحت تأثیر قرار داد که آموزش‌وپرورش یک هفته تعطیل شد.

وی ادامه داد: بعد از آن، آموزش‌ها به شکل غیرحضوری متناسب با شرایط مناطق در بستر فضای مجازی، از طریق مدرسه تلویزیونی ایران و یا ارائه بسته‌های آموزشی آفلاین ادامه یافت.

اکثر امتحانات غیرحضوری است 

فولادوند افزود: با توجه به تعطیلی یک هفته‌ای مدارس در اسفند، سال تحصیلی به جای ۲۹ اردیبهشت، تا ۷ خرداد ادامه یافت و امروز ۹ خرداد، امتحانات پایه‌های اول تا دهم آغاز می‌شود.

وی با اینکه امتحانات دانش‌آموزان دوره ابتدایی غیرحضوری است و بر اساس ارزشیابی تکوینی و تشخیص معلم انجام می‌شود، افزود: امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم به تناسب با توجه به تفویض اختیار به استان‌ها تصمیم گرفته شده است. 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش گفت: در اکثر استان‌ها امتحانات غیرحضوری است و چند استان در چند درس پایه نهم که در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان تأثیر دارد، امتحان حضوری دارند. 

وی تصریح کرد: برگزاری امتحانات پایه‌های هفتم تا نهم به مدارس تفویض اختیار شده و این امتحانات توسط دبیر و با نظارت مدیر مدرسه انجام می‌شود. 

آغاز امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیر

فولادوند با بیان اینکه برنامه‌ریزی کردیم امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم از ۲۱ تیر تا ۱۵ مرداد برگزار شود، گفت: از ۲۱ تیر به شرط عادی شدن وضعیت با اعلام مراجع ذی‌صلاح، امتحانات نهایی به صورت حضوری آغاز می‌شود و تا چند روز آینده برنامه امتحانی این پایه‌ها نیز اعلام می‌شود.

امتحانات تجدیدی از ۵ شهریور 

عضو شورای معاونین وزارت آموزش‌وپرورش درباره فعالیت‌های عملی رشته‌های فنی و حرفه‌ای دانش‌آموزان، اظهار کرد: دانش‌آموزان تا پایان مرداد و اوایل شهریور مهلت ارائه دارند.

وی درخصوص امتحانات جبرانی نیز بیان کرد: از ۵ تا ۲۰ شهریور امتحانات تجدیدی برگزار می‌شود. 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha