پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 30 May 2026
۱۴:۰۶
کد خبر:۱۰۵۰۴۰۶
۱۲:۱۰
۱۴۰۵/۰۳/۰۹

شوخی طارمی با قدوس: یاد بگیر!

شوخی طارمی با قدوس: یاد بگیر!
مهدی طارمی در شبی که در پست غیرتخصصی به میدان رفته بود هم توانست گل بزند.
۱۲:۱۰
۱۴۰۵/۰۳/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

 سامان قدوس که سومین سال حضورش در تیم ملی ایران را سپری می‌کند و برای سومین تجربه متوالی جام جهانی آماده می‌شود، بعد از فصل خوبی که با اتحاد کلباء داشت به اردوی تیم ملی در ترکیه اضافه شد تا شرایطش از سوی امیر قلعه نویی و کادر فنی نیز محک بخورد.

البته سامان به خاطر مصدومیتی که برایش پیش آمده نتوانست در بازی دوستانه روز گذشته مقابل گامبیا به میدان برود و از لیست خط خورد. همین هم باعث شد تا امیر قلعه نویی دست به یک تغییری بزند که از پیش‌بینی‌ها به دور بود. او مهدی طارمی را در خط هافبک به میدان فرستاد و نتیجه هم گرفت.

طارمی که در همه این سال‌ها به عنوان مهاجم نوک بازی کرده و شاید برای اولین بار در پست غیرتخصصی مورد استفاده قرار گرفته بود، زننده گل سوم ایران به گامبیا بود که به برد ۱-۳ منجر شد. او هنگام بیرون آمدن از زمین با بیرانوند شوخی می‌کرد و در بین این شوخی‌ها با لحنی طنز گفت: «به سامان بگو یاد بگیرد برای هافبک وسط باید چطور بازی کند.»

مهدی طارمی با گلش به گامبیا به تنها گلزن ثابت ایران در سال جدید تبدیل شده است. او بعد از نیجریه و کاستاریکا، حالا دروازه گامبیا را هم باز کرد تا تعداد گل‌های ملی خود را به عدد ۶۰ برساند. عددی که جایگاه او در رتبه دوم برترین گلزن تاریخ تیم ملی ایران را تحکیم می‌بخشد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی طارمی
ارسال پیام
captcha