پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۰۵۱۲۱۳
۰۰:۴۶
۱۴۰۵/۰۳/۱۸

سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل حمله به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف کند

قرارگاه خاتم
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: ارتش اسرائیل باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف کند.
۰۰:۴۶
۱۴۰۵/۰۳/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

سرهنگ ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) طی پیامی تصویری درباره حملات امشب موشکی ایران به مواضع اسرائیل به شرح زیر تصریح کرد:

"با وجود هشدار‌های قبلی جمهوری اسلامی ایران، رژیم کودک کش صهیونیستی با عبور از همه خطوط قرمز و افزایش حملات در جنوب لبنان، ضاحیه بیروت را هدف قرار داده است.

قبلاً اخطار داده بودیم در صورت گسترش جنایت در ضاحیه بیروت، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی مورد هجوم قرار می‌دهیم.

ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف نماید و در صورت گسترش حملات خود به آن منطقه و یا پاسخ به اقدام ایران با ضربات کوبنده‌تر و پشیمان کننده رو‌به‌رو و حملات ویرانگری علیه رژیم و حامیان آن آغاز خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha