پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۰۵۱۵۱۴
۲۲:۰۲
۱۴۰۵/۰۳/۱۹

واکنش عراقچی به تهدید ترامپ علیه ایران: هرچه سریع‌تر منطقه را ترک کنید

عباس عراقچی
وزیر امور خارجه امشب نسبت به هرگونه خطای احتمالی آمریکا در خلیج فارس هشدار داد و گفت: دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم، اما سخن گفتن به زبان‌های دیگر را نیز می دانیم.
۲۲:۰۲
۱۴۰۵/۰۳/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

سیدعباس عراقچی امشب (سه‌شنیه) ۱۹ خردادماه گفت: تنگه هرمز در آب‌های بین‌المللی قرار ندارد، بلکه بین ایران و عمان مشترک است و هزاران مایل از سواحل ایالات متحده فاصله دارد. 

عراقچی همچنین عنوان کرد: مرز‌های دریایی کاملاً روشن و بدون ابهام هستند. نیرو‌های مسلح قدرتمند ما به‌طور مستمر در حالت آماده‌باش قرار دارند تا با هرگونه نقض حریم هوایی، زمینی یا دریایی ایران مقابله کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: نیرو‌های خارجی که در نزدیکی قلمرو ما قرار دارند، همواره در معرض خطر هستند؛ چه به‌سبب خطا‌های انسانی خود، چه حوادث ساده، و چه احتمال گرفتار شدن در تبادل آتش.

وی در شبکه ایکس نوشت: برای کاهش این خطرات، بهترین راه آن است که نیرو‌های خارجی هرچه سریع‌تر این منطقه را ترک کنند؛ منطقه‌ای که هرگز پذیرای حضور دشمنان نخواهد بود.

وزیر خارجه گفت: ایران زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهد؛ با این حال، همان‌گونه که رزمندگان شجاع ما به جهانیان نشان داده‌اند، ما به زبان‌های دیگر نیز سخن گفتن را به‌خوبی می‌دانیم.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha