پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۰۵۲۰۱۴
۱۵:۵۶
۱۴۰۵/۰۳/۲۳

نخست‌وزیر پاکستان: توافق آمریکا و ایران احتمالا ظرف ۲۴ ساعت نهایی خواهد شد

شهباز شریف
شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی، اعلام کرد که آمریکا و ایران بیش از هر زمان دیگری به دستیابی به توافق صلح نزدیک شده‌اند و انتظار می‌رود این توافق ظرف ۲۴ ساعت نهایی شود.
۱۵:۵۶
۱۴۰۵/۰۳/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،

شریف در اینباره نوشت: بیش از هر زمان دیگری به توافق صلح میان آمریکا و ایران نزدیک شده‌ایم و انتظار داریم این توافق ظرف ۲۴ ساعت نهایی شود.

به گزارش آناتولی، او افزود پاکستان در حال آماده‌سازی مقدمات امضای الکترونیکی این توافق است و مذاکرات در سطح فنی نیز هفته آینده برگزار خواهد شد.

نخست‌وزیر پاکستان همچنین ضمن قدردانی از آمریکا و ایران به دلیل پایداری در روند مذاکرات، از کشور‌های منطقه نیز برای حمایت‌هایشان تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد این توافق تاریخی، پایه‌ای مستحکم برای صلحی پایدار ایجاد کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha