پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۱۰۵۲۳۹۱
۲۳:۰۶
۱۴۰۵/۰۳/۲۶

پانته‌آ پناهی‌ها در «خون‌بَس» صابر ابر

پانته‌آ پناهی‌ها در «خون‌بَس» صابر ابر
پانته‌آ پناهی‌ها پس از ۷ سال دوری از صحنه به زودی با نمایش جدید صابر ابر با نام «خون‌بَس» در تالار وحدت به صحنه تئاتر بازمی‌گردد.
۲۳:۰۶
۱۴۰۵/۰۳/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از روابط عمومی پروژه، «خون‌بَس»، سومین اپیزود از تریلوژی «به صرف بورش و خون» است که پس از دو تک‌گویی از صابر ابر و الهام کردا، این‌بار با مجموعه‌ای از بازیگران تازه از گروه «سکوتِ گوشت» روی صحنه خواهد رفت.

صابر ابر پیش‌تر دو نمایش «امشب به صرف بورش و خون» و «امشب به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» را در پردیس تئاتر و موسیقی دکر (باغ کتاب) روی صحنه برد که در نمایش اول فاطمه نقوی و در نمایش دوم، الهام کردا، صابر ابر را همراهی می‌کردند.

‌‎صابر ابر در مقام کارگردان و طراح با همراهی بهزاد آقاجمالی در مقام نویسنده، موسسه فرهنگی-هنری این/جا میان شهر و گالری بازدید به عنوان تهیه‌کننده، همچنین امیرسپهر تقی‌لو در مقام مجری طرح به زودی این نمایش را روی صحنه می‌برد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پانته آ پناهی
ارسال پیام
captcha