تیم ملی فوتبال عربستان در آخرین بازی خود از گروه H جام جهانی به مصاف کیپ ورد شگفتیساز رفت که به نتیجه تساوی بدون گل رضایت داد تا از جام جهانی خداحافظی کند.
تساوی عربستان مقابل کیپ ورد و شکست اروگوئه مقابل اسپانیا باعث شد تا هر دو تیم دو امتیازی شوند تا در این گروه شانس صعود سومی برتر وجود نداشته باشد تا یک رقیب شاگردان قلعهنویی در صورت تساوی مقابل مصر برای صعود کم شود.
ترکیب تیم ملی عربستان صعودی (۲-۴-۴):
محمد العویس؛ نواف بوشال، الامری، التمبکتی، ناصر الدوساری، عبدالحمید، الخیبری، کانو، سالم الدوساری، البورایکان، سلطان مندش
ترکیب تیم ملی کیپ ورد (۱-۳-۲-۴):
ووزینیا؛ پینا، دینی، لوپز، پائولو، لنینی، جامیرو، دیروی، ویلی، دایلون، مندس
کیپ ورد که در این گروه شگفتیساز شد و موفق شده بود اسپانیا را متوقف کند بازی را بهتر شروع کرد و در دقیقه ۲۱ موقعیت خوبی برای باز کردن دروازه عربستان داشت، اما با واکنش خوب محمد العویس، گلر سعودیها به گل نرسید.
در ادامه بازی باز هم این کیپ ورد بود که زمام بازی را به دست گرفت و در دقیقه ۴۱ با یک شوت چکشی دروازه عربستان را تهدید کرد.
عربستان بالاخره در دقیقه ۴۵+۱ یک موقعیت برای گلزنی داشت ولی ضربه سر کم جان کانو را دروازهبان کیپ ورد به راحتی مهار کرد.
در نیمه دوم خبری از کامبک عربستان نبود و این کیپ ورد بود که خیلی سریع در دقیقه ۴۷ یک موقعیت برای گلزنی ایجاد کرد، اما گلر سعودی مانع از گلزنی رقیب شد.
کیپ ورد در دقیقه ۷۴ یک موقعیت ۱۰۰ درصد گل تک به تک داشت ولی سوپر واکنش محمد العویس مانع باز شدن دروازه سعودیها شد.
در نهایت این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
جدول این گروه به این شکل شد: اسپانیا با ۷ امتیاز به عنوان صدرنشین گروه صعود کرد. کیپ ورود با ۳ امتیاز به عنوان دومین تیم گروه راهی مرحله بعد شد. اروگوئه و عربستان هم با ۲ امتیاز بدون داشتن شانس قرار گرفتن در میان ۸ تیم برتر سومی از جام جهانی خداحافظی کردند.