پایگاه خبری آفتاب
۰۷ /تير /۱۴۰۵
Sunday 28 June 2026
کد خبر:۱۰۵۳۷۱۷
۰۸:۱۳
۱۴۰۵/۰۴/۰۷

نتانیاهو: دو منطقه امنیتی برای آزمایش روند خلع سلاح حزب‌الله ایجاد می‌کنیم | یک هیئت اسرائیلی برای مذاکره درباره ایران به آمریکا می‌رود

بنیامین نتانیاهو
نخست‌وزیر اسرائیل بار دیگر ادعاهای خود را علیه ایران و حزب الله را تکرار کرد.
۰۸:۱۳
۱۴۰۵/۰۴/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از شبکه الجزیره قطر، «بنیامین نتانیاهو» در اظهاراتی درباره توافق با دولت لبنان که با مخالفت گسترده فعالان سیاسی و احزاب لبنانی مواجه شده است، مدعی شد که به یک «توافق چارچوبی» با لبنان دست یافته است.

وی مدعی شد که به یک توافق چارچوبی رسیده‌ایم که ما را قادر می‌سازد به درگیری با لبنان پایان دهیم.

نخست وزیر اسرائیل، از ایجاد ۲ منطقه امنیتی برای آزمایش روند خلع سلاح حزب‌الله سخن گفت و ادعا کرد که به لطف ضربات وارد شده به این جنبش، به توافق رسیده است.

نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد که ایالات متحده و لبنان با ادامه حضور ارتش اسرائیل در منطقه امنیتی در جنوب لبنان موافقت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه «ما کنترل منطقه الشقیف در جنوب لبنان را به دست گرفته‌ایم و در آنجا خواهیم ماند» گفت:‌ من به نیروهای خود بر آزادی حرکت برای دفع هرگونه تهدید در لبنان تاکید کرده‌ام.

نتانیاهو در ادامه اظهارات خود با ادعاهای درباره نابودی ۹۰ درصد زرادخانه موشکی حزب‌الله و کنترل منطقه الشقیف، سعی در پنهان کردن ناکامی‌های میدانی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب لبنان کرد اما در ادامه پرده برداشت و گفت:‌ ما در تلاش برای نابودی زیرساخت‌های حزب‌الله در جنوب لبنان هستیم و هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم.

وی گفت:‌ ماموریت ما هنوز کامل نشده است و هنوز مشکلاتی وجود دارد که مهمترین آنها پهپادهای انفجاری هستند.

نخست وزیر اسرائیل در ادامه اظهارات خود افزود:‌ ما به عملیات در لبنان علیه هرگونه تهدید فوری ادامه می‌دهیم و دیروز هفت عضو حزب‌الله را که در خانه‌ای دور از نیروهای ما بودند، هدف قرار دادیم.

نتانیاهو همچنین از دولت لبنان به خاطر آنچه او «شجاعت» در امضای توافق نامید تشکر کرد.

نتانیاهو به شدت با هرگونه عقب‌نشینی از مناطق تصرف شده مخالفت کرده است، در سخنان خود از آغاز عقب‌نشینی از برخی روستاهای جنوب لبنان از جمله «زوطر غربی» و «فرون» خبر داد و در عین حال تاکید کرد که ارتش اسرائیل هر وقت لازم باشد وارد لبنان خواهد شد و با قدرت در آنجا فعالیت خواهد کرد.

نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد که توافق با دولت لبنان می‌تواند به یک توافق صلح تبدیل شود و اسرائیل و لبنان را تقویت و ایران و حزب‌الله را تضعیف کند.

وی از ادامه تلاش اسرائیل برای از بین بردن محور ایران و همچنین محور سیاسی آن سخن گفت.

نتانیاهو مدعی شد که به زودی توافق‌های دیگری وجود دارد که ما به عنوان بخشی از آنچه در مورد تغییر چهره منطقه قول داده بودیم را نهایی خواهیم کرد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، ضمن ادعای محاصره ۷۰ درصدی نوار غزه، بار دیگر بر مخالفت خود با راه‌حل دو دولتی تاکید کرد و گفت: در هیچ کابینه ای که بعدا" تشکیل دهم، جایی برای راه حل دو دولت وجود ندارد.

وی همچنین از فرستادن هیاتی به واشنگتن برای روشن‌سازی منافع امنیتی اسرائیل در پرونده هسته‌ای ایران خبر داد و گفت:‌ ما در توافق ایران و آمریکا شرکت نداشتیم و منافعی داریم که در مورد آنها با واشنگتن صحبت خواهیم کرد.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha