کد خبر: ۱۰۵۴۰۶
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۶

فیفا به لباس تیم فوتبال دختران ایران ایراد گرفت؛ حل نشود محروم می‌شوید!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بهرام افشارزاده دبیر کل کمیته ملی المپیک که در سنگاپور حضور دارد نسبت به کوتاهی فدراسیون فوتبال در تهیه لباس مورد تایید فیفا برای تیم بانوان انتقاد کرد.

فدراسیون بین‌المللی فوتبال پس از برگزاری نخستین دیدار تیم فوتبال نوجوانان دختر ایران در اولین دوره بازی‌های المپیک سنگاپور، به کلاه بازیکنان تیم کشورمان ایراد گرفت و تهدید کرد در صورتی‌که این مشکل حل نشود، ایران را از ادامه حضور در مسابقات محروم خواهد کرد.

تیم فوتبال بانوان کشورمان روز پنجشنبه در نخستین دیدار خود در اولین دوره بازی‌های المپیک سنگاپور در شرایطی به مصاف تیم ترکیه رفت که سپ بلاتر رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال - فیفا - نیز در ورزشگاه حضور داشت و این بازی - که با شکست 4 بر 2 ایران به پایان رسید - را از نزدیک تماشا کرد.

در پایان این بازی از سوی نماینده فیفا به مسئولان کاروان ورزشی ایران اعلام شد که کلاه بازیکنان تیم کشورمان مورد تایید نیست و باید تا روز یکشنبه - زمان دیدار با گینه‌نو - این مشکل حل شود در غیر این صورت به تیم ایران اجازه حضور در ادامه مسابقات داده نخواهد شد.

بهرام افشارزاده دبیر کل کمیته ملی المپیک که در سنگاپور حضور دارد نسبت به کوتاهی فدراسیون فوتبال در تهیه لباس مورد تایید فیفا برای تیم بانوان انتقاد کرد.

محمد علی‌آبادی رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان نیز اعلام کرد تمام تلاشش را خواهد کرد که مشکل تیم دختران فوتبالیست ایران را حل کند تا آنها بتوانند در ادامه مسابقات حضور داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین