پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 01 July 2026
کد خبر:۱۰۵۴۲۹۳
۱۵:۵۷
۱۴۰۵/۰۴/۱۰

جزئیات تعطیلات هفته آینده؛ نحوه فعالیت ادارات دولتی، بانک ها، فرودگاه و ...

عکس رهبران انقلاب
نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، در روز‌های برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی اعلام شد.
۱۵:۵۷
۱۴۰۵/۰۴/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

علاءالدین رفیع‌زاده - رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور - در بخشنامه‌ای خطاب به تمامی دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری، با اشاره به تصویب‌نامه‌های هیات وزیران، نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی را با هدف فراهم‌سازی شرایط حضور گسترده مردم و کارکنان دولت در مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه، فعالیت دستگاه‌های اجرایی در روز‌های تعیین‌شده به شرح زیر تعطیل خواهد بود:

استان تهران: شنبه (۱۳ تیر)، یک‌شنبه (۱۴ تیر) و سه‌شنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۵)

سراسر کشور: دوشنبه (۱۵ تیر ۱۴۰۵)

استان قم: سه‌شنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۵)

استان خراسان رضوی: پنج شنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۵)

در این بخشنامه تأکید شده است که حضور کارکنان در محل دستگاه‌های اجرایی در روز‌های تعطیل ممنوع بوده و مراکز درمانی و بهداشتی، نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی، دستگاه‌های امدادی و سایر واحد‌های ارائه‌دهنده خدمات ضروری از شمول این بخشنامه مستثنی هستند. همچنین شورای هماهنگی بانک‌ها موظف شده است برای جلوگیری از اختلال در ارائه خدمات بانکی، تدابیر لازم را اتخاذ کرده و در صورت نیاز، شعب منتخب بانک‌ها را در روز‌های یادشده فعال نگه دارد.

فرودگاه مهرآباد جمعه تعطیل است/ دوشنبه آسمان تهران بسته می‌شود

ابوذر شیرودی - معاون وزیر راه و شهرسازی - امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص اقدامات انجام شده به منظور شرکت مردم در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، اظهار کرد: روز پنجشنبه هیچ محدودیتی برای پرواز در فرودگاه‌ها نداریم و از جمعه ۵ صبح به دلیل حضور هیات‌های دیپلماتیک و مهمانان خارجی فرودگاه مهرآباد کامل بسته است و فقط پرواز‌های دیپلماتیک و سیاسی برقرار است؛ اما فرودگاه امام خمینی (ره) پرواز‌های خود را طبق روال طبیعی و نرمال ادامه می‌دهد.  از مردم خواهش داریم به دلیل حضور پر شور ملت ملاحظه کنند، محدودیت ترافیکی در مسیر رسیدن به فرودگاه‌ها وجود دارد. شنبه و یکشنبه هیچ محدودیتی در فرودگاه امام (ره) و مهرآباد نیست. روز دوشنبه آسمان تهران به صورت کامل بسته خواهد شد و هیچ پروازی را نخواهیم داشت.

روز سه‌شنبه فرودگاه امام بسته می‌شود

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری توضیح داد: روز سه‌شنبه فرودگاه مهرآباد مجدد پرواز‌های طبیعی را از سر می‌گیرد، اما فرودگاه امام (ره) برای انتقال پیکر رهبر شهید به عراق بسته خواهد ماند. چهارشنبه و پنجشنبه هیچ محدودیتی در فرودگاه‌ها نیست. روز ۱۸ تیر آسمان مشهد به صورت کامل بسته است. وزیر راه و شهرسازی دستور دادند که کم‌ترین محدودیت را تا جای ممکن برای فرودگاه‌ها اعمال کنیم، اما محدودیت‌های اعلام شده اجتناب‌ناپذیر است و انجام می‌شود.

پیش‌فروش بلیت‌های قطار برای مراسم تشییع

مدیرعامل راه آهن از پیش‌فروش بلیتهای قطار برای مراسم تشییع رهبر شهید از ساعت ۱۴ خبر داد. 

از امروز پیش فروش بلیت در مسیرهای تهران قم و مشهد  تا ۲۱ تیر آغاز می‌شود. پیش‌فروش در مسیر تهران از امروز تا ۱۳ تیر و از ۱۴ تا ۱۶ تیر به مقصد مشهد و از ۱۹ تا ۲۱ تیر در مسیرهای برگشت انجام می‌شود.

میادین میوه و تره بار تهران در روزهای شنبه و یکشنبه فعال است

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران: تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران در روزهای شنبه و یک شنبه فعال هستند. میادین و بازارهایی که در محدوده مصلی تهران و محل اصلی برگزاری این مراسم قرار دارد، به دلیل ازدحام جمعیت به شعاع یک کیلومتر امکان خدمات رسانی به شهروندان را ندارند.

ساعات کاری سامانه پايا

بانک مرکزی اعلام کرد: ساعات کاری سامانه پایا در ایام برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری رهبر شهید انقلاب از تاریخ ۱۳ الی ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ همانند روزهای عادی (غیرتعطیل رسمی) شامل ۴ چرخه است. همچنین دستور پرداخت های شاپرکی نیز در چرخه اول «۰۳:۴۵ بامداد» تسویه خواهند شد.

نحوه فعالیت بانک‌ها در تعطیلات ۴ روزه تهران

کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی با صدور اطلاعیه‌ای، جزئیات نحوه فعالیت شعب کشیک و واحدهای پشتیبان بانک‌های عضو در استان تهران را در پی تمدید تعطیلات تا روز سه‌شنبه (۱۶ تیرماه ۱۴۰۵) اعلام کرد.

در پی تصمیم دولت مبنی بر تعطیلی روز سه‌شنبه (۱۶ تیرماه ۱۴۰۵) در استان تهران و در ادامه تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای ایام برگزاری مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، مقرر شد شعب و واحدهای ستادی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در تهران در این روز نیز تعطیل باشند.

با این حال، به منظور حفظ دسترسی مردم به خدمات ضروری بانکی و جلوگیری از بروز اختلال در ارائه خدمات، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری عضو می‌توانند متناسب با نیازهای عملیاتی و تشخیص مدیریت خود، نسبت به تعیین شعب کشیک و واحدهای پشتیبان ستادی برای روز ۱۶ تیرماه اقدام کنند.

پیش از این نیز کانون بانک‌های خصوصی در اطلاعیه‌ای از بانک‌های عضو خواسته بود برای روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه شعب کشیک مورد نیاز را فعال کرده و تمهیدات لازم برای پشتیبانی از شعب، تأمین نقدینگی و آماده‌به‌کاری دستگاه‌های خودپرداز را فراهم کنند.

بر این اساس، شبکه بانکی خصوصی ضمن همراهی با برنامه‌های ملی و مذهبی کشور، آمادگی کامل خود را برای تداوم خدمت‌رسانی به شهروندان در طول ایام تعطیلات اعلام کرده و تلاش خواهد کرد خدمات مورد نیاز مشتریان بدون وقفه و در چارچوب برنامه‌های تعیین‌شده ارائه شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha