پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 07 July 2026
کد خبر:۱۰۵۵۱۱۳
۱۳:۳۰
۱۴۰۵/۰۴/۱۶

سردار احمدی مقدم: احتمالاً کمیته‌های فنی ایران و آمریکا، هفته آینده تشکیل جلسه دهند

سردار احمدی مقدم
سردار اسماعیل احمدی مقدم، رئیس دانشگاه عالی دفاع می‌گوید ایران برگه‌هایی دارد که در صورت نیاز در میدان نظامی، آن‌ها را رو خواهد کرد.
۱۳:۳۰
۱۴۰۵/۰۴/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،

سردار اسماعیل احمدی مقدم، رئیس دانشگاه عالی دفاع در گفت‌وگو با المیادین اظهار کرد: ایالات متحده نتوانست تنگه هرمز را با زور باز کند، به همین دلیل ترامپ تسلیم شد و تفاهمنامه را امضا کرد. 

وی افزود: مراسم تشییع از نظر تعداد شرکت‌کنندگان، رکوردهای بی‌سابقه‌ای به ثبت رساند. هدف آنها فروپاشی نظام از درون بود، اما محاسباتشان اشتباه از آب درآمد و گواه این موضوع، این تشییع چندمیلیونی است. حضور چند میلیونی در مراسم تشییع، جبهه جدیدی را گشود که همان جبهه خیابان ایران است.

او ادامه داد: تهدیدهای ترامپ توخالی است و به دلیل انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا، برای مصرف داخلی آمریکاست. اگر ترامپ قادر به انجام مأموریت (خود) بود، چرا از جنگ فرار کرد و تفاهمنامه را امضا کرد؟ ایران در حال بررسی چگونگی پاسخگویی به پیمان‌شکنی و نقض تفاهمنامه است.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha