پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 21 July 2026
کد خبر:۱۰۵۶۲۱۰
۱۹:۲۲
۱۴۰۵/۰۴/۲۴

ملی‌پوش امید به ایران برگشت

مهدی گودرزی
هافبک تیم المپیک ایران برای حضور در تمرینات پیش‌فصل خیبر به تهران آمد.
۱۹:۲۲
۱۴۰۵/۰۴/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،

در شرایطی که تیم فوتبال امید ایران اردوی آماده‌سازی خود در ترکیه را از روز پنج‌شنبه هفته گذشته برپا کرده، دیروز سه‌شنبه یکی از شاگردان حسین عبدی با موافقت این سرمربی و طی تعامل با فراز کمالوند، سرمربی خیبر خرم‌آباد به تهران برگشت.

مهدی گودرزی، هافبک جوان خیبر خرم‌آباد که همراه با تیم المپیک ایران به ترکیه رفته بود، با درخواست فراز کمالوند برای اضافه شدن به تمرینات پیش‌فصل تیمش، به تهران آمد.

این هافبک ۲۲ ساله که در فصل اخیر ۲۲ بار در لیگ برتر و جام حذفی برای خیبر خرم‌آباد به میدان رفت و دو پاس گل داد، یکی از بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم المپیک ایران بود، اما زودتر از موعد به تهران برگشت.

تیم فوتبال امید ایران اردوی ۱۲ روزه در ترکیه دارد، اما گودرزی یک هفته زودتر به تهران برگشت تا در اردوی پیش‌فصل خیبر شرکت کند و فراز کمالوند نیز پس از این اتفاق طی تماس با حسین عبدی از تعامل وی تشکر کرد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی گودرزی
ارسال پیام
captcha