پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 21 July 2026
کد خبر:۱۰۵۶۶۹۶
۱۸:۲۸
۱۴۰۵/۰۴/۲۷

سخنگوی دولت: پتروشیمی خط مقدم زندگی مردم است

فاطمه مهاجرانی
سخنگوی دولت با تأکید بر نقش راهبردی صنعت پتروشیمی در تأمین نیازهای اساسی کشور گفت: دشمن به این صنعت حمله کرد، زیرا پتروشیمی به‌طور مستقیم با زندگی مردم، تولید بنزین و اقتصاد کشور گره خورده است.
۱۸:۲۸
۱۴۰۵/۰۴/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

 فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست با مدیرعاملان مجموعه شرکت‌های پتروشیمی ماهشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور، اظهار کرد: صنعت پتروشیمی به دلیل نقش تعیین‌کننده‌ای که در زندگی مردم دارد، به یکی از اهداف اصلی حملات دشمن تبدیل شده است و اگر این صنعت چنین جایگاهی نداشت، مورد هدف قرار نمی‌گرفت.

وی با اشاره به اینکه محصولات پتروشیمی در تولید بنزین و بسیاری از کالاهای اساسی نقش دارند، افزود: حمله به این صنعت در حقیقت حمله به زندگی مردم است. همان‌گونه که حمله به مراکز درمانی، آموزشی و ورزشی نیز با هدف آسیب زدن به مردم انجام شد، هدف قرار دادن زیرساخت‌های پتروشیمی نیز در همین راستا ارزیابی می‌شود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه کشور در زمان آغاز به کار دولت با ناترازی حدود ۳۰ هزار مگاواتی برق روبه‌رو بوده است، گفت: زمستان زودهنگام و طولانی سال گذشته این وضعیت را تشدید کرد. دولت در کنار توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، برنامه‌های متعددی برای افزایش تولید برق در دستور کار دارد، اما حمله به تأسیسات و یوتیلیتی‌ها نیز بخشی از اقدامات دشمن برای ایجاد اختلال در زندگی مردم بوده است.

مهاجرانی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی تصریح کرد: بنا به دستور رئیس‌جمهور، مدیریت سمت تقاضا در اولویت قرار گرفته و رعایت الگوی مصرف، از جمله تنظیم دمای کولر روی ۲۵ درجه، می‌تواند نقش مؤثری در عبور از شرایط فعلی داشته باشد.

وی با اشاره به اهمیت صنعت پتروشیمی در اشتغال، تولید و اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: دولت به ارزش این صنعت و تأثیر آن بر اقتصاد ملی واقف است و با وجود فشارها و شرایط ناشی از جنگ، حمایت از تولید و صنعت را با جدیت دنبال می‌کند.

سخنگوی دولت همچنین با اشاره به دستاوردهای صنعت پتروشیمی در مسیر خودکفایی کشور گفت: متخصصان و مدیران این صنعت با تکیه بر دانش داخلی، ایران را به جایگاهی رسانده‌اند که امروز در صنایع پیشرفته از استقلال قابل توجهی برخوردار است و همین ظرفیت می‌تواند زمینه عبور از بحران‌های پیش‌رو را فراهم کند.

مهاجرانی با اشاره به سفر خود به خوزستان به دستور رئیس‌جمهور اظهار داشت: پس از طرح موضوع حملات به استان‌های جنوبی در جلسه هیئت دولت، رئیس‌جمهور بر اعزام نماینده‌ای برای بررسی میدانی شرایط تأکید کردند و این سفر در همین راستا انجام شد.

وی در پایان با قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان صنعت پتروشیمی در روزهای سخت، تأکید کرد: ایران در طول تاریخ از بزنگاه‌های دشوار بسیاری عبور کرده است و این بار نیز با همدلی، عقلانیت و اتکا به توان داخلی، خسارت‌ها جبران و مسیر پیشرفت کشور با قدرت ادامه خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha