پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 25 July 2026
کد خبر:۱۰۵۷۶۰۵
۲۳:۳۱
۱۴۰۵/۰۵/۰۲

پلمب فروشگاه مواد غذایی به‌دلیل تبلیغات مغایر با شئونات در یاسوج

پلمپ واحد صنفی
معاون فضای مجازی دادستانی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از پلمپ یک واحد فروشگاه مواد غذایی در شهر یاسوج به دلیل تولید و انتشار محتوای تبلیغاتی مغایر با شئونات اسلامی در فضای مجازی و دستور قضایی تعطیل شدن آن خبر داد.
۲۳:۳۱
۱۴۰۵/۰۵/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

مسعود رسولی شامگاه جمعه ۲ مرداد افزود: این واحد صنفی که در تولید تبلیغات در فضای مجازی فعالیت داشت، با انتشار مطالبی که برخلاف هنجارهای اخلاقی و شرعی تشخیص داده شد مورد رصد قرار گرفته و پرونده آن برای بررسی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی ادامه داد: برخورد با هرگونه فعالیت تبلیغاتی که با موازین شرعی و اخلاق عمومی در تعارض باشد، در دستور کار قرار دارد و دستگاه قضایی با جدیت با متخلفان مقابله خواهد کرد.

معاون فضای مجازی دادستانی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به حساسیت‌های موجود در حوزه تولید محتوای مجازی، هرگونه تبلیغات خلاف شئونات اسلامی با برخورد قاطع و بدون اغماض دستگاه قضایی مواجه خواهد شد. 

به گزارش روابط عمومی دادستانی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، رسولی بیان کرد: پلمپ این واحد صنفی به عنوان یک اقدام بازدارنده به اطلاع سایر فعالان این عرصه رسانده شده و در همین راستا یک فعال متخلف فضای مجازی به دادسرای مرکز استان احضار شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
یاسوج پلمپ فروشگاه
ارسال پیام
captcha