پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 25 July 2026
کد خبر:۱۰۵۷۶۸۲
۱۵:۳۸
۱۴۰۵/۰۵/۰۳

طارمی در شکست سنگین بازی نکرد

طارمی
مهاجم ایرانی المپیاکوس در جریان شکست سنگین تیمش مقابل آنتورپ نیمکت‌نشین بود.
۱۵:۳۸
۱۴۰۵/۰۵/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

المپیاکوس در ادامه برنامه آماده‌سازی پیش‌فصل خود در هلند، در پنجمین دیدار تدارکاتی مقابل رویال آنتورپ بلژیک قرار گرفت و با نتیجه سه بر صفر شکست خورد که مهدی طارمی در این بازی به میدان نرفت.

در این مسابقه نیز مهدی طارمی، مهاجم ایرانی المپیاکوس همانند دیدار‌های دوستانه قبلی تیمش در ترکیب قرار نگرفت و غایب بود تا احتمالا در آخرین مسابقه تدارکاتی در اردوی هلند به میدان برود.

این مهاجم پس از همراهی تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ و انجام سه بازی در این رقابت‌ها، استراحت نسبتا طولانی داشت و از روز یکشنبه هفته گذشته به اردوی المپیاکوس در هلند اضافه شد ولی با این حال، کادر فنی تیمش تصمیم گرفت در بازی برابر آنتورپ از او استفاده نکند ولی احتمال دارد این مهاجم ایرانی در دیدار تدارکاتی امروز شنبه مقابل آلکمار به میدان برود.

المپیاکوس در نیمه نخست بازی با رویال آنتورپ بلژیک بیشتر در فاز دفاعی قرار داشت و نتوانست موقعیت‌های زیادی ایجاد کند. در نیمه دوم نیز با وجود تلاش بیشتر شاگردان ژوزه لوئیس مندیلیبار برای رسیدن به گل، این آنتورپ بود که سه بار دروازه تیم یونانی را باز کرد.

سومر در دقیقه ۶۸ گل نخست آنتورپ را به ثمر رساند، ورستراتن در دقیقه ۷۴ اختلاف را افزایش داد و سومر بار دیگر در دقیقه ۷۸ گل سوم را وارد دروازه المپیاکوس کرد.

المپیاکوس پیش از بازگشت به یونان، یک دیدار تدارکاتی دیگر برابر آلکمار برگزار خواهد کرد که طارمی هم منتظر است تا نخستین بازی پیش‌فصل خود در رقابت‌های باشگاهی را انجام بدهد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی طارمی
ارسال پیام
captcha