پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 01 August 2026
کد خبر:۱۰۵۸۶۲۷
۰۰:۳۳
۱۴۰۵/۰۵/۱۰

آتش افروزی کاه و کلش در آمل حادثه آفرید

آتش سوزی مزارع
 رئیس پلیس راه مازندران گفت: آتش افروزی کاه و کلش در اراضی شالیزاری آمل به سرخرود زمینه تصادف چهار دستگاه خودروی سواری و سوختن کامل یک دستگاه خودرو «ام وی‌ام» شد.
۰۰:۳۳
۱۴۰۵/۰۵/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

 سرهنگ هادی عبادی شامگاه جمعه در گزارشی به خبرنگاران اظهار کرد: در پی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد ۴ دستگاه خودرو با یکدیگر در محورآمل_سرخرود، ماموران پلیس راه آمل سریعا به محل حادثه عزیمت کردند.

وی گفت: ماموران با حضور در محل حادثه در حوالی روستای «رفیع آباد» در بررسی‌های اولیه دریافتند به علت آتش زدن کاه و کلش زمین شالیزاری کنار جاده، توسط کشاورز دود ناشی از حریق موجب کاهش دید رانندگان شده و این حادثه را رقم زد.

سرهنگ عبادی با اشاره به حریق خودرو سواری «ام وی‌ام» در این حادثه که وارد شانه خاکی جاده و زمین کشاورزی شده، افزود: خودروی موصوف با ورود به داخل زمین کشاورزی دچار حریق شد و قبل از حضور عوامل آتش نشانی و امدادی به طور کامل سوخت. این حادثه تلفات جانی و مصدوم نداشت.

رئیس پلیس راه استان مازندران به کشاورزان زحمتکش استان توصیه کرد و هشدار داد: از آتش زدن کاه و کلش در زمین‌های اطراف جاده جدا خودداری کنند تا زمینه بروز تصادف و تهدید کاربران ترافیکی را ایجاد نکند.

وی با اشاره به مفاد قانونی جرم آتش زدن کاه و کلش، گفت: برابر ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی این اقدام کشاورزان مجازات حبس تا یکسال و جزای نقدی را در پی خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha