پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 01 August 2026
کد خبر:۱۰۵۸۷۴۳
۱۵:۳۱
۱۴۰۵/۰۵/۱۰

زیدآبادی: پس از حمله به تأسیسات، هیچ‌چیز مثل قبل نخواهد شد

احمد زیدآبادی
احمد زیدآبادی اعلام کرد: تأسیسات انرژی ایران واقعاً هدف قرار گیرد و در مقابل، ایران نیز به تأسیسات انرژی منطقه حمله کند، از آن پس دیگر هیچ چیز شبیه قبل نخواهد بود.
۱۵:۳۱
۱۴۰۵/۰۵/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

احمد زیدآبادی، فعال رسانه، در کانال تلگرامی خود در یادداشتی با عنوان «آینده‌ای بی‌شباهت به گذشته!» نوشت: رسانه‌های آمریکا هم‌صدا از تصمیم ترامپ برای حمله به تأسیسات انرژی ایران در آینده‌ای نزدیک خبر می‌دهند. راست و دروغش با خداست. 

زیدآبادی تصریح کرد: اما اگر قرار به حل منازعه از طریق مذاکره و توافق بین دوطرف است، وقتش همین حالاست. اگر این فرصت به هر دلیلی از دست برود و تأسیسات انرژی ایران واقعاً هدف قرار گیرد و در مقابل، ایران نیز به تأسیسات انرژی منطقه حمله کند، از آن پس دیگر هیچ چیز شبیه قبل نخواهد بود. نوعی از زندگی را تجربه خواهیم کرد که در فیلم‌های ترسناک به تصویر کشیده می‌شود.

 

منبع: فرارو
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha