پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 04 August 2026
کد خبر:۱۰۵۹۱۶۹
۱۱:۰۲
۱۴۰۵/۰۵/۱۳

ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال

آزادراه تهران - شمال
رییس پلیس راه البرز از ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال در محدوده این استان خبرداد و از رانندگان خواست عجله نکنند.
۱۱:۰۲
۱۴۰۵/۰۵/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

سرهنگ "پیمان کرمی" روز سه شنبه درگفت و گو با ایرنا اظهار کرد: اکنون ترافیک در خط جنوبی آزادراه تهران -شمال محدوده تونل ١٧ و ۱۸ تا تونل البرز سنگین است.

وی اضافه کرد: به دلیل بارترافیکی سنگین در محدوده تونل ۱۸ انسداد مقطعی دراین محدوده برای عبور از تونل ایجاد شده است.

کرمی بیان کرد: با توجه به شرایط ترافیک سنگین، تردد وسیله نقلیه از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران یک طرفه شده و تردد از مرزن آباد به سمت کرج و تهران ممنوع است.

وی از اجرای طرح ویژه ترافیکی در راه‌های این استان خبرداد و گفت: این طرح از امروز آغاز و تا روز شنبه ١٧ مرداد ماه جاری ادامه خواهد داشت.

رییس پلیس راه البرز افزود: پایگاه‌های ثابت و سیار پلیس در قالب اجرای این طرح، وضعیت ترافیکی جاده‌های استان البرز را رصد می‌کنند.

وی یادآور شد که این طرح با هدف ارتقای سطح ایمنی عبورو مرور، کاهش تصادفات رانندگی در سطح محور‌های مواصلاتی استان، جلوگیری از انسداد راه‌ها، افزایش عملیات کنترلی و پوشش کامل ترافیکی اجرا می‌شود.

کرمی خاطرنشان کرد: همکاری رانندگان با ماموران پلیس‌راه و رعایت نکات ایمنی کاهش تخلفات و تصادفات را به همراه دارد.

استان البرز دارای یک‌هزارو ۶۶۶ کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک کشور مربوط به این استان است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha