پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 04 August 2026
کد خبر:۱۰۵۹۱۷۰
۱۱:۱۸
۱۴۰۵/۰۵/۱۳

این کریم بنزما تمام نشدنی است!

این کریم بنزما تمام نشدنی است!
کریم بنزما در ۳۸ سالگی نشان داده که تمامی ندارد و همچنان شم گلزنی بالای خود را حفظ کرده است.
۱۱:۱۸
۱۴۰۵/۰۵/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

این مهاجم باتجربه که بیست‌وسومین فصل متوالی گلزنی خود را سپری می‌کند، در سومین بازی دوستانه پیش‌فصل الهلال موفق به گلزنی شد. این دومین گل او در سه بازی دوستانه اخیر تیمش بود. در این مسابقه، شاگردان سیمونه اینزاگی مقابل الاهلی دوحه به تساوی ۳ بر ۳ دست یافتند.

بنزما که اواخر فصل گذشته از الاتحاد به الهلال پیوست، در ۱۳ بازی اول خود با ثبت ۹ گل به مهاجم اصلی تیم تبدیل شد و حتی در اولین بازی خود هت‌تریک کرد. او اکنون در آستانه آغاز فصل جدید لیگ حرفه‌ای عربستان در ۱۴ آگوست، آماده اولین فصل کامل حضورش در الهلال می‌شود. به نظر می‌رسد این ستاره فرانسوی در رقابت برای خط حمله، گوی سبقت را از داروین نونیز ربوده و گزینه اول اینزاگی خواهد بود.

از سوی دیگر سامرویل، خرید جدید و ۲۴ ساله الهلال، از وستهم نیز نخستین بازی خود را با پیراهن این تیم انجام داد و موفق به گلزنی شد. این بازیکن هلندی پس از درخشش در جام جهانی به جمع آبی‌پوشان پیوسته است.

الهلال با این تساوی به کار خود در پیش‌فصل پایان داد و ۱۱ روز فرصت دارد تا برای فصل جدید آماده شود؛ فصلی که در آن قصد دارند ناکامی سال گذشته و فاصله دو امتیازی با النصر کریستیانو رونالدو را جبران کنند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کریم بنزما
ارسال پیام
captcha