پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /مرداد /۱۴۰۵
Tuesday 04 August 2026
کد خبر:۱۰۵۹۲۲۶
۱۴:۱۸
۱۴۰۵/۰۵/۱۳

حمله پهپادی حوثی‌ها به فرودگاه نجران عربستان

یحیی سریع
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که این کشور یک هدف حساس در فرودگاه نجران عربستان را با پهپاد هدف قرار داده است.
۱۴:۱۸
۱۴۰۵/۰۵/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

یحیی سریع امروز سه‌شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: نیرو‌های مسلح یمن با موفقیت یک هدف حساس سعودی را در فرودگاه نجران با یک پهپاد هدف قرار دادند و یک حمله دقیق صورت گرفت.

وی در ادامه افزود که این حمله در پاسخ به نقض حریم هوایی یمن توسط عربستان بر فراز استان‌های صعده و حجه با استفاده از پهپاد انجام شد.

سخنگوی نیرو‌های مسلاح یمن خاطرنشان کرد که هرگونه نقض حریم هوایی این کشور بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.

یحیی سریع هفته گذشته گفته بود که پدافند یمن یک فروند پهپاد شناسایی متعلق به عربستان را هنگام ماموریت در آسمان شمال صنعا پایتخت یمن سرنگون کرده است.

وی مدل این پهپاد شناسایی را «کاریال» متعلق به عربستان معرفی کرد که نیرو‌های یمنی موفق به سرنگونی آن شدند. استان صعده یک استان کوهستانی و در فاصلهٔ ۲۴۳ کیلومتری شمال صنعا قرار گرفته است.

یمن همچنین پیش‌تر در پاسخ به محاصره فرودگاه صنعا توسط عربستان و در چارچوب اصل محاصره در برابر محاصره، محاصره دریایی علیه ریاض را اعلام کرد.

به دنبال این اقدام برخی کشور‌های عربی همسو با سیاست عربستان و آمریکا بیانیه‌هایی را در انتقاد از واکنش صنعا منتشر کردند. این کشور‌ها با این اقدام، محاصره ۱۲ ساله یمن و درد و رنج ملت این کشور در پی این اقدام غیر انسانی را نادیده گرفتند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha