پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۵:۱۹
کد خبر:۱۰۵۹۵۷
۱۳:۱۴
۱۳۸۹/۰۵/۲۹

پزشكیان: نمی‌توانند جای خالی اصلاح‌طلبان را پر كنند

۱۳:۱۴
۱۳۸۹/۰۵/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: عضو فراكسیون خط امام(ره) مجلس تاكید كرد: صدا‌و سیما با برگزاری مناظره‌های اخیر نمی‌تواند جای خالی اصلاح‌طلبان را پر كند.

مسعود پزشكیان نماینده مردم تبریز در مجلس، در پاسخ به سئوالی در مورد مناظره‌های اخیر در تلویزیون، اظهار داشت: اگر قرار است مناظره‌ای برگزار شود، مهمانان باید از دیدگاه‌های مختلف باشند. در صورتی كه افرادی با دیدگاه‌های مشابه دعوت شوند، صرفا از اوضاع تعریف می‌كنند.

وی افزود: صدا و سیما با برگزاری این‌گونه مناظره‌ها نمی‌تواند جای خالی اصلاح‌طلبان را پر كند، زیرا مردم می‌فهمند كه در این جلسات دیدگاه‌های یكسانی ارائه می‌شود.

عضو فراكسیون خط امام(ره) مجلس تاكید كرد: دست‌اندركاران این برنامه‌ها اگر می‌خواهند از دیروز، امروز و فردا سخن بگویند باید از همه دیدگاه‌ها دعوت كنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۵:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
درود بر اصلاحات.
پاسخ