پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 08 August 2026
کد خبر:۱۰۵۹۸۷۹
۱۸:۵۶
۱۴۰۵/۰۵/۱۷

هوای تهران خنک می‌شود

هوای تهران
 مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما همراه با وزش باد به ویژه در ارتفاعات در روز‌های آینده خبر داد.
۱۸:۵۶
۱۴۰۵/۰۵/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

حمید رضا خورشیدی روز شنبه به ایرنا گفت: طبق پیش بینی‌ها روند کاهشی دما همچنان ادامه دارد و با توجه به وزش باد نسبتا شدید تا اواسط هفته به نظر می‌رسد وضعیت دما همچنان کاهشی باشد.

وی افزود: با توجه به پیش بینی وزش باد نسبتا شدید در روز‌های دوشنبه تا چهارشنبه هشدار سطح زرد رنگ صادر می‌شود که این وزش باد در ارتفاعات، مناطق کوهستانی و همچنین مناطق غربی و جنوبی بیشتر و همراه با خیزش خاک است.

کاهش محسوس دما همراه با وزش باد در تهران

مدیرکل هواشناسی استان تهران ادامه داد: در این مدت وزش باد در شهرستان‌های شمیرانات، فیروزکوه و دماوند بیشتر است و مردم مراقب سقوط اجسام باشند و از اطراق در ارتفاعات و مناطق کوهستانی خودداری کنند.

به گفته وی، آسمان تهران در روز یکشنبه کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و باد با احتمال رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود همچنین در روز دوشنبه نیز آسمان تهران کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha