پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /مرداد /۱۴۰۵
Saturday 22 August 2026
کد خبر:۱۰۶۲۰۷۵
۲۱:۲۴
۱۴۰۵/۰۵/۳۱

کاهش دما همراه با وزش باد در تهران

باران
مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش ۲ تا سه درجه‌ای دما همراه با وزش باد در ۴۸ ساعت آینده خبر داد.
۲۱:۲۴
۱۴۰۵/۰۵/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

حمید رضا خورشیدی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس آخرین پیش بینی‌ها تا روز دوشنبه شاهد کاهش دما همراه با افزایش وزش باد به ویژه در ارتفاعات و مناطق کوهستانی خواهیم بود.

وی افزود: در این مدت در ارتفاعات و مناطق شمالی افزایش ابر و همچنین بارش رگباری همراه با رعد و برق پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران ادامه داد: برای روز یکشنبه آسمان تهران صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

به گفته وی، برای روز دوشنبه نیز آسمان تهران صاف تا کمی ابری و وزش باد در عصر افزایش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران تاکید کرد: روند کاهش دما از امروز / شنبه شروع شده و پیش بینی است که این روند در روز‌های آینده همچنان ادامه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha