پایگاه خبری آفتاب
۰۳ /شهريور /۱۴۰۵
Tuesday 25 August 2026
کد خبر:۱۰۶۲۵۴۵
۱۶:۳۵
۱۴۰۵/۰۶/۰۳

فیفا: پنجره مس رفسنجان بسته شد

مس رفسنجان
باشگاه مس رفسنجان در آستانه فصل جدید لیگ یک با چالش جدی مواجه شده است.
۱۶:۳۵
۱۴۰۵/۰۶/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

تیم فوتبال مس رفسنجان که زیر نظر فرشاد پیوس برای فصل جدید لیگ دسته اول آماده می‌شود و به شکل جدی هدف بازگشت به لیگ برتر را دنبال می‌کند، صبح امروز با خبری شوکه کننده از فیفا مواجه شده است.

سامانه نقل و انتقالات فدراسیون جهانی فوتبال در بخش باشگاه‌های محروم از فعالیت نقل و انتقالاتی، نام باشگاه مس رفسنجان را اضافه کرده تا این تیم در کنار استقلال تهران اجازه یارگیری نداشته باشد. طبق اعلام فیفا، رفسنجانی‌ها از روز ۲۴ آگوست (۲ شهریور) به مدت ۳ پنجره نقل و انتقالاتی از جذب بازیکن جدید محروم شده‌اند.

این اتفاق در حالی رخ داده که با سقوط مس به لیگ یک، بازیکنان زیادی از این تیم جدا شده بودند. البته در این مدت، نفرات جدید با باشگاه قرارداد امضا کردند، اما از آنجا که قرار بود بعد از بازی دوستانه، لیست نهایی مدنظر پیوس مشخص شود، هیچ یک از قرارداد‌ها ثبت رسمی نشده بود و حالا مشخص نیست نتیجه این تعلل چه خواهد شد. 

فیفا در حالی نام باشگاه مس رفسنجان به فهرست محرومان نقل و انتقالاتی اضافه کرده که تا دیروز استقلال خوزستان در این لیست دیده میشد، اما بالاخره مشکل خود را حل کرد ولی بلافاصله یک باشگاه ایرانی دیگر در این لیست قرار گرفت.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مس رفسنجان
ارسال پیام
captcha