پایگاه خبری آفتاب
۰۴ /شهريور /۱۴۰۵
Wednesday 26 August 2026
News ID:۱۰۶۲۷۱۹
۱۳:۴۰
۱۴۰۵/۰۶/۰۴

هادی چوپان مستر المپیا را از دست داد

هادی چوپان
هادی چوپان، قهرمان سابق مستر المپیا، در آستانه بازگشت به صحنه این رقابت‌ها با مشکلی غیرمنتظره روبه‌رو شد و پس از غیرفعال شدن ویزای طلایی امارات و از دست دادن مصاحبه سفارت آمریکا، از حضور در مستر المپیا ۲۰۲۶ انصراف داد.
۱۳:۴۰
۱۴۰۵/۰۶/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

 هادی چوپان، قهرمان سابق مستر المپیا با انتشار پیامی اعلام کرد به دلیل مشکلات پیش‌آمده برای سفر به امارات و از دست دادن مصاحبه خود در سفارت آمریکا، از حضور در مستر المپیا ۲۰۲۶ انصراف داده است.

چوپان نوشت: «با قلبی سنگین تصمیم گرفتم از مستر المپیای ۲۰۲۶ کنار بکشم. پس از حضور در هفت دوره اخیر مستر المپیا، اعلام اینکه امسال نمی‌توانم در این رقابت‌ها شرکت کنم، برایم بسیار دشوار است. من برای بازگشت به صحنه المپیا بسیار هیجان‌زده بودم و امسال به‌شدت تلاش کردم تا نسخه‌ای جدید از هادی چوپان را ارائه کنم؛ بزرگ‌تر، بهتر و آماده‌تر از همیشه.»

او ادامه داد: «همه‌چیز برنامه‌ریزی شده بود. قرار بود صبح جمعه ۲۱ آگوست برای مصاحبه در سفارت آمریکا در دبی حاضر شوم. تمام وسایل موردنیاز سفر به آمریکا را آماده کرده بودم و قرار بود به دبی بروم، چند روز منتظر تکمیل روند ویزا بمانم و سپس با اولین پرواز ممکن راهی آمریکا شوم تا آماده‌سازی‌ام را به پایان برسانم.»

چوپان درباره اتفاقی که مانع سفرش شد، گفت: «عصر چهارشنبه به فرودگاه شیراز رفتم تا مستقیماً به دبی پرواز کنم، اما اجازه سوار شدن به هواپیما را پیدا نکردم. به من اطلاع دادند که ویزای طلایی ۱۰ ساله امارات من غیرفعال شده است. بلافاصله تصمیم گرفتم به تهران بروم و از آنجا دوباره تلاش کنم، اما متأسفانه همان پاسخ را دریافت کردم.»

قهرمان ایرانی بدنسازی در ادامه نوشت: «به من گفته شد که به دلیل شرایط سیاسی فعلی و محدودیت‌ها، اجازه ورود به امارات را نخواهم داشت. در نتیجه، مصاحبه برنامه‌ریزی‌شده‌ام در سفارت آمریکا را از دست دادم.»

 بنابراین، امسال روی سکوی مستر المپیا نخواهم بود. برای همه قهرمانان آرزوی سلامتی دارم. به همه شما که در این رقابت حضور دارید، تبریک می‌گویم و امیدوارم نبودن هادی چوپان از ایران، سالی شادتر و راحت‌تر برایتان رقم بزند. امیدوارم بهترین‌ها نصیب‌تان شود. به‌زودی دوباره همه شما را خواهم دید و امیدوارم فرصت دیدار با شما را داشته باشم.‌ می‌خواهم از بهترین مربی‌ای که در تمام دوران ورزشی‌ام داشته‌ام تشکر کنم؛ کسی که فراتر از یک مربی فکر می‌کند و با دانش و خرد فوق‌العاده‌اش، برای من مانند یک کتاب اخلاق است. به‌زودی قهرمانی‌ها را جشن خواهیم گرفت؛ میلوس سارچف و حبیب که همیشه در کنار من بوده‌اند.

مستر المپیا ۲۰۲۶ از ۲ تا ۵ مهرماه در لاس‌وگاس برگزار می‌شود و هادی چوپان با وجود آماده‌سازی برای حضور در این رقابت‌ها، امسال روی صحنه نخواهد رفت.

Error Report
ارسال پیام
captcha