سرهنگ محمدتقی سلطانی، رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار آفتاب نیوزاعلام کرد: در پی دریافت گزارشهای متعدد مبنی بر کلاهبرداری از طریق روش «فیشینگ»، کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری بلافاصله عملیات شناسایی متهم را آغاز کردند.
به گفته رئیس پلیس آگاهی استان، متهم با استفاده از شگرد فیشینگ و هک اطلاعات بانکی شهروندان، اقدام به خرید کالاهای مختلف از مالباختگان میکرد.
وی افزود: ماموران پلیس با بهرهگیری از اشراف اطلاعاتی و اقدامات فنی، پس از هماهنگی با مرجع قضایی، در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم، متهم را در مخفیگاهش بازداشت کردند.
سرهنگ سلطانی با اشاره به اعترافات متهم اظهار داشت: وی در بازجوییهای صورت گرفته، مسئولیت ۵ فقره کلاهبرداری به ارزش مجموعاً ۵ میلیارد ریال را پذیرفت. این پرونده جهت طی مراحل قانونی به مرجع قضایی ارجاع شده است.