پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /شهريور /۱۴۰۵
Wednesday 02 September 2026
کد خبر:۱۰۶۳۸۹۸
۱۵:۵۵
۱۴۰۵/۰۶/۱۱

شمار قربانیان ابولا در کنگو از ۳ هزار نفر گذشت

شمار قربانیان ابولا در کنگو از ۳ هزار نفر گذشت
مقام‌های بهداشتی جمهوری دموکراتیک کنگو اعلام کردند شمار جان‌باختگان بر اثر ابتلا به ویروس ابولا در این کشور از ۳ هزار نفر گذشته است.
۱۵:۵۵
۱۴۰۵/۰۶/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

بر اساس آمار منتشرشده، از زمان اعلام رسمی شیوع ابولا در اواسط اردیبهشت، تاکنون ۶ هزار و ۱۸۶ مورد ابتلا در این کشور آفریقایی تأیید شده که از این میان، ۳ هزار و ۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

حدود ۸۳۰ بیمار همچنان تحت درمان یا قرنطینه قرار دارند و یک هزار و ۴۰۹ نفر نیز در فهرست بهبودیافتگان قرار گرفته‌اند. نرخ مرگ‌ومیر این بیماری تاکنون ۴۸.۶ درصد اعلام شده است؛ به این معنا که تقریباً نیمی از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند. این میزان به‌ویژه در میان کودکان خردسال بالاست.

همزمان، دولت انگلیس از اختصاص بیش از ۵۰ میلیون پوند، معادل حدود ۶۷.۵۶ میلیون دلار، برای کمک به مهار شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خبر داد.

وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد این بودجه برای پایش بیماری، حمایت از کارکنان خط مقدم حوزه سلامت، فراهم کردن دسترسی به درمان، کنترل عفونت، افزایش آگاهی عمومی و اجرای عملیات دفن ایمن اختصاص خواهد یافت.

منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha