صابر پرنیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی، در دیدار با اعضای انجمن ماشینسازان و قطعهسازان خودرو استان، بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و ایدهپردازی تشکلهای تخصصی برای حل چالشهای صنعت تأکید کرد. وی همچنین خواستار توسعه ظرفیتهای ماشینسازی و تولید قطعات برای سایر ماشینآلات و ماشینابزارها در استان شد.
بهراد فرشاد، رئیس انجمن، تعدد سامانهها، کمبود نقدینگی، تأمین مواد اولیه و تسهیلات را از مهمترین چالشهای قطعهسازان برشمرد و خواستار بازنگری در قراردادهای بین قطعهسازان و خودروسازان شد.
سیدباقر شریفزاده، عضو هیأت نمایندگان اتاق تبریز، بر ضرورت همگامسازی زنجیره تولید کشور با تحول هوشمندسازی در صنعت خودروی جهان تأکید کرد.
مراد خیابانی، عضو هیأتمدیره انجمن، نیز به تأخیر در پرداخت مطالبات قطعهسازان از سوی یکی از خودروسازان بومی استان به عنوان مشکلی جدی اشاره کرد.