پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۲۰:۳۷
کد خبر:۱۰۶۴۸۵
۱۵:۲۸
۱۳۸۹/۰۶/۰۴

اخبار ضدونقيض از مرگ مسعود رجوی

۱۵:۲۸
۱۳۸۹/۰۶/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: بنا بر اخبار غير رسمی مسعود رجوی رئيس گروه تروريستی منافقين در آمريکا کشته شده است. 

در حالی که سرکرده گروه منافقين، از فروردين سال 1382 و زمان حمله آمريکا به عراق تاکنون، هيچ‌گونه حضوری در مجامع عمومی نداشته و حتی تصاوير جديدی نيز از وی منتشر نشده است، برخی منابع آگاه از حمله گروهی ناشناس به وی در آمريکا خبر داده و کشته شدن وی را اعلام می‌کنند.

رجوی که سال‌ها هواداران خود را با رويای فتح ایران در بدترين وضعيت در اردوگاه‌هايی نظير اردوگاه اشرف در عراق نگه‌داشته بود، پس از اعلام جدايی بسياری از هوادارنش و همچنين به‌دليل فروپاشی سازمانی و اخلاقی اين گروه تروريستی با نفرت ياران سابقش مواجه و در انظار و حتی نشست‌های تشکيلاتي نيز حاضر نشده است.

در همين راستا برخی منابع خبری احتمال شناسايی محل استقرار و حمله به وی توسط عناصری از درون تشکيلات فرماندهی گروه تروريستی منافقين را مطرح کرده‌اند. 

برخی منابع خبری هم اين خبر را تکذيب می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
فقط میرحسین . اونارو ولش کن
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۶:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
فداي سر ملت
پاسخ
ناشناس
Iraq
۰۰:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
آفتاب با آوردن اسم اين وطن فروش اينجارو نجس نكن
درود بر مير حسين عزيز
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
لعنت بردشمن اسلام...

مرگ بر منافق
پاسخ
ناشناس
Iraq
۲۰:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
به درك كه مرده
ياحسين ميرحسين
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
امیدوارم راست باشه
پاسخ