ترامپ امروز (چهارشنبه به وقت محلی) در جمع خبرنگاران همچنین وعده داد که قیمت نفت پس از انتخابات میاندورهای در سوم نوامبر ۲۰۲۶ (۱۲ آبان ماه ۱۴۰۵) کاهش یابد.
وی در پاسخ به اینکه چرا این حمله بلافاصله پس از انتخابات میاندورهای آمریکا پایان خواهد یافت، مدعی شد: «آنها به شدت تلاش میکنند بر انتخابات تاثیر بگذارند تا گروهی ضعیف روی کار بیاید، آنها را به حال خود رها کند و اجازه دهد به سلاح هستهای دست پیدا کنند.»
رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «تمام چیزی که آنها (ایران) میخواهند، سلاح هستهای است. فکر میکنم این جنگ بلافاصله پس از انتخابات پایان خواهد یافت.»
خبرنگاری از ترامپ درباره حملات زیاد در تنگه هرمز سوال کرد که او مدعی شد: «این حملات توسط ما انجام شده است. شما شاهد حملات بسیار بیشتری خواهید بود.»
رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «ما به دنبال مذاکره با ایران نیستیم. ممکن است مذاکرهای اتفاق بیفتد اما این چیزی نیست که ما به دنبال آن باشیم.»
وی مدعی شد: «در ابتدا میخواستم توافقی انجام دهم اما اکنون به دنبال آن نیستیم. شاید مذاکراتی انجام شود اما این چیزی نیست که در حال بررسی آن باشیم.»
ترامپ ادعا کرد: «من خیلی فراتر از یک توافق هستهای پیش میروم. موضوعات بسیار بیشتری از مساله هستهای وجود دارد.»
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «ما قطعا توافق هستهای را خواهیم داشت و این موضوع ۹۹.۹ درصد قطعی است، اما مسائل بسیار دیگری نیز روی میز خواهد بود.»