پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /شهريور /۱۴۰۵
Friday 11 September 2026
کد خبر:۱۰۶۵۳۷۱
۱۶:۲۵
۱۴۰۵/۰۶/۲۰

حملات متقابل روسیه و اوکراین

حمله به جایگاه سوخت
درگیری‌های شبانه میان روسیه و اوکراین در حالی تا امروز (جمعه) ادامه یافت که حمله پهپادی کی‌یف به منطقه «تولا» در روسیه ۲ کشته بر جای گذاشت و در حمله مسکو به پمپ‌بنزین‌هایی در پایتخت اوکراین نیز ۲ نفر جان باختند.
۱۶:۲۵
۱۴۰۵/۰۶/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

در حملات پهپادی روسیه به پمپ‌بنزین‌های پایتخت اوکراین در بامداد جمعه به وقت محلی، هشت نفر زخمی شدند. ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف، اعلام کرد که این حملات پس از حمله شبانه به یک ساختمان مسکونی انجام شد که هشت زخمی دیگر بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، روسیه پس از وقفه‌ای کوتاه همزمان با سفر استیو ویتکاف و جرد کوشنر، نمایندگان آمریکا در مذاکرات صلح، از این هفته حملات تقریباً مستمر به کی‌یف و حومه آن را از سر گرفته است.

در روسیه، دیمیتری میلیایف، فرماندار منطقه تولا روسیه، اعلام کرد که حملات پهپادی اوکراین در طول شب ۲ کشته و سه زخمی بر جا گذاشته است. شرکت تجارت الکترونیک «اوزون» (Ozon) نیز اعلام کرد که حمله پهپادی باعث آتش‌سوزی در مرکز لجستیکی این شرکت در شهر ساراتوف شده است.

مقام‌های محلی از آسیب به زیرساخت‌های غیرنظامی و زخمی شدن ۲ نفر در حمله موشکی به ۲ ساختمان مسکونی و یک تأسیسات صنعتی در شهر ولگوگراد روسیه خبر دادند. پالایشگاه نفت ولگوگراد که توسط شرکت انرژی «لوک‌اویل» (Lukoil) اداره می‌شود، در حومه این شهر واقع شده است. فرماندار منطقه پرم روسیه نیز اعلام کرد که ۲ تأسیسات صنعتی هدف حمله پهپادی قرار گرفته‌اند.

مسکو و کی‌یف طی هفته‌های اخیر حملات فزاینده‌ای را علیه اهداف لجستیکی و اقتصادی یکدیگر انجام داده‌اند که هدف آن آسیب زدن به توان جنگی طرف مقابل عنوان شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
جنگ اوکراین روسیه
ارسال پیام
captcha