پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /شهريور /۱۴۰۵
Sunday 13 September 2026
کد خبر:۱۰۶۵۶۷۰
۱۲:۵۵
۱۴۰۵/۰۶/۲۲

انتقال هوایی کودک ۴ ساله با تشخیص مولتی‌تراوما از عجب‌شیر  

انتقال هوایی کودک ۴ ساله با تشخیص مولتی‌تراوما از عجب‌شیر
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز از انتقال هوایی کودک ۴ ساله مصدوم در سانحه رانندگی از شهرستان عجب‌شیر به مرکز آموزشی و درمانی تخصصی کودکان مردانی‌آذر تبریز خبر داد.
۱۲:۵۵
۱۴۰۵/۰۶/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

دکتر سعید قدیمی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی وقوع یک سانحه رانندگی در شهرستان عجب‌شیر و مصدومیت شدید کودک ۴ ساله با تشخیص «مولتی‌تروما» (چندآسیبی)، با توجه به وضعیت حساس این بیمار، درخواست بالگرد اورژانس هوایی صادر شد.

وی افزود: تیم فوریت‌های پزشکی ساعت ۱۵:۱۰ روز ۲۱ شهریورماه با حضور در بیمارستان عجب‌شیر، پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، این کودک را برای دریافت خدمات تخصصی جراحی و مراقبت‌های ویژه به بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان مردانی‌آذر تبریز منتقل کرد.

رئیس اورژانس استان با اشاره به اهمیت «زمان طلایی» در نجات جان مصدومان، خاطرنشان کرد: اورژانس هوایی آذربایجان‌شرقی با هدف تسریع در انتقال بیماران بدحال و کاهش زمان رسیدن به مراکز تخصصی، به‌صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمت است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha