پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /شهريور /۱۴۰۵
Wednesday 16 September 2026
کد خبر:۱۰۶۶۱۸۰
۰۸:۰۸
۱۴۰۵/۰۶/۲۵

اظهارات زلنسکی درباره حمله پهپادی روسیه به هواپیمای ریاست جمهوری اوکراین

اظهارات زلنسکی درباره حمله پهپادی روسیه به هواپیمای ریاست جمهوری اوکراین
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی مدعی شد که روسیه در هفته‌های اخیر دو بار هواپیمای حامل او را هدف حمله پهپادی قرار داده است.
۰۸:۰۸
۱۴۰۵/۰۶/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،

زلنسکی در مصاحبه با شبکه خبری سی‌بی‌اس ادعا کرد که اولین بار هواپیمای ریاست جمهوری اوکراین وقتی در مسیر نروژ در فرودگاهی در مولداوی فرود آمده بود، در معرض تهدید یک حمله پهپادی قرار گرفت.

وی همچنین مدعی شد که وقتی هواپیمای ریاست جمهوری اوکراین در مسیر بازگشت به این کشور در کیشیناو پایتخت مولداوی فرود آمده بود نیز بار دیگر در معرض تهدید یک حمله پهپادی قرار گرفت.

زلنسکی همچنین ادعا کرد که این اقدام بخشی از راهبرد روسیه برای ارعاب او و سایر رهبران خارجی بوده است.

به گزارش ایرنا، «یوناس گار استوره» نخست‌وزیر نروژ پیش‌تر اعلام کرده بود که هواپیمای حامل ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین هنگام پرواز از مولداوی به مقصد اسلو پایتخت نروژ، در آستانه برخورد با یک فروند پهپاد قرار گرفته است.

استوره در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: هواپیمای زلنسکی هنگام برخاستن از مولداوی تقریبا مورد اصابت یک پهپاد قرار گرفته بود.

وی افزود: این واقعیتی است که زلنسکی در آن زندگی می‌کند.

در همین ارتباط سخنگوی دولت مولداوی نیز اعلام کرد که پرواز زلنسکی پس از بسته شدن حریم هوایی این کشور در پی هشدار درباره حضور یک پهپاد، با تأخیر انجام شد.

وی افزود که پس از سقوط یک پهپاد روسی در خاک مولداوی، هواپیمای رئیس‌جمهور اوکراین توانست پرواز خود را انجام دهد.

به نوشته اوکراین اینفو، زلنسکی شامگاه سه‌شنبه (۱۷ شهریور) برای شرکت در مراسم خاکسپاری هارالد پنجم پادشاه سابق نروژ وارد اسلو شده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha