پایگاه خبری آفتاب
۲۸ /شهريور /۱۴۰۵
Saturday 19 September 2026
کد خبر:۱۰۶۶۶۰۲
۱۵:۰۸
۱۴۰۵/۰۶/۲۸

لامین یامال نمی‌شد دهانت را ببندی؟

یامال
نبرد کسب توپ طلای ۲۰۲۶ بین لامین یامال و هری کین به اوج رسیده و حواشی بسیار جذابی را هم به دنبال دارد.
۱۵:۰۸
۱۴۰۵/۰۶/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

رقابت برای توپ طلا داغ‌تر شده است! چند هفته‌ای است که از هر سو گمانه‌زنی‌های زیادی درباره این که چه کسی شایسته‌ترین بازیکن برای کسب توپ طلای فصل گذشته است، مطرح می‌شود. جایزه بهترین بازیکن فوتبال جهان روز ۲۶ اکتبر اهدا خواهد شد و در بایرن مونیخ، علاوه بر مایکل اولیسه، هری کین نیز پس از فصلی که در آن ۷۳ گل برای این تیم به ثمر رساند، امید زیادی به کسب این جایزه دارد.

با این حال، پیش از آغاز بازی‌های این هفته، لامین یامال موضع خود را به وضوح بیان کرد. این ستاره بارسا صحبت‌هایی مطرح کرد که آشکارا خطاب به کین بود: «فکر می‌کنم توپ طلا باید به بهترین بازیکن دنیا برسد، همین و بس. نه به بازیکنی که ۸۰ گل زده است، چون اگر ۸۰ گل بزنید، جایزه بهترین گلزن را دریافت می‌کنید. این دو کاملاً متفاوت هستند و مردم این موضوع را درک نمی‌کنند.»

بیلد پس از پیروزی ۰-۷ مقابل یونیون برلین از کین پرسید: نظرت درباره صحبت‌های یامال چیست؟ کین، البته با لحنی کاملاً محترمانه، پاسخ داد: «واقعاً نمی‌دانید منظور او از این حرف چه بوده است. مردم برداشت‌های خودشان را دارند. در نهایت، همه با یکدیگر متفاوت هستند. یامال بازیکنی فوق‌العاده است و فصل بسیار خوبی داشته، اما بسیاری دیگر هم همین‌طور بوده‌اند. بازیکنان زیادی فصل فوق‌العاده‌ای داشته‌اند. فکر می‌کنم به همین دلیل است که امسال شاید بیش از سال‌های معمول درباره این موضوع بحث شود، چون نامزد‌های زیادی وجود دارند.

هر کسی حق دارد هر طور که می‌خواهد صحبت کند. من را می‌شناسید، ترجیح می‌دهم عملکردم در زمین به جای من صحبت کند. من در زمین پاسخ می‌دهم. دوست ندارم زیاد درباره خودم صحبت کنم، اما هر کسی متفاوت است. درست یا غلطی در این زمینه وجود ندارد. قضاوت درباره این موضوع بر عهده دیگران است. این تصمیم من نیست، بلکه بر عهده رأی‌دهندگان است.»

کین ترجیح می‌دهد به جای صحبت درباره دیگران، روی دستاورد‌های خودش تأکید کند: «به دستاورد‌هایی که سال گذشته داشتم، فوق‌العاده افتخار می‌کنم. نه فقط گل‌ها، بلکه جام‌هایی که به دست آوردیم، فینال جام حذفی و بازگرداندن جام قهرمانی به مونیخ. تمام این اتفاقات، از جمله برخی از بازی‌های جام جهانی، تا پایان عمر در ذهنم خواهند ماند؛ بنابراین در مجموع، فصل فوق‌العاده‌ای بود.»

کین در حال حاضر نیز به همین روند ادامه می‌دهد و با به ثمر رساندن صدمین گل خود در بوندس‌لیگا در نود و هشتمین بازی رکورد جدیدی به ثبت رسانده است. بایرن مونیخ هم کاملاً از کین حمایت می‌کند. مکس ایبرل، مدیر ورزشی این باشگاه، در واکنش به صحبت‌های یامال صریح‌تر صحبت کرد و با لحنی خشک گفت: «ظاهراً او به کمپین تبلیغاتی نیاز دارد. بهترین بازیکنان کسانی هستند که به کمپین نیاز ندارند.»

جالب اینجا است که یونیون برلین نیز شامگاه جمعه وارد بحث توپ طلا شد، البته به شکلی نسبتاً عجیب. این باشگاه در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «نمی‌شد آن جوان ۱۹ ساله شیطان از بارسلونا فقط دهانش را می‌بست؟ کین و اولیسه امروز واقعاً آتش به پا کرده‌اند و ثابت می‌کنند که در حد توپ طلا هستند.»

این اظهارنظر برای بسیاری خنده‌دار بود، اما در عین حال موجی از واکنش‌های خشمگین هواداران بارسلونا را نیز به دنبال داشت. یکی از آنها در واکنش به این توییت نوشت: «ما اصلا نمی‌دانستیم باشگاه شما وجود دارد!» و یونیون برلین در پاسخ اظهار داشت: «حالا می‌دانید!»

کاربر عصبانی دیگر اضافه کرد: «برده‌های بایرن، بهتر است به جای صحبت کردن درباره مسائلی که در سطح شما نیست، روی کسب امتیاز در لیگ تمرکز کنید.»

یکی دیگر از هواداران بارسلونا هم با انتشار عکسی ادیت شده از یامال در حالی که توپ طلا را در دست دارد نوشت: «بیشتر گریه کنید!»

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
لامین یامال
ارسال پیام
captcha