پایگاه خبری آفتاب
۰۴ /مهر /۱۴۰۵
Saturday 26 September 2026
کد خبر:۱۰۶۷۸۷۱
۱۹:۲۹
۱۴۰۵/۰۷/۰۴

فیلم جدید تام کروز، منتقدان را دو دسته کرد

تام کروز
فیلم «حفار» به کارگردانی الخاندرو گونسالس اینیاریتو و با بازی تام کروز در نخستین نمایش برای منتقدان با واکنش‌هایی کاملا متفاوتِ از سوی منتقدان همراه شده است.
۱۹:۲۹
۱۴۰۵/۰۷/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،

فیلم «حفار» (Digger) با بازی تام کروز سرانجام برای اعضای رسانه‌های سینمایی به نمایش درآمد و واکنش‌های منتقدان به این کمدی سیاه بسیار متفاوت بوده است.

تازه‌ترین فیلم الخاندرو گونسالس اینیاریتو، کارگردان برنده اسکار با فیلم‌های «بردمن» و «بازگشته»، از سوی منتقدان با توصیفاتی از «گیج‌کننده» و «آزاردهنده» گرفته تا «جذاب و شگفت‌انگیز» رو به رو شده است.

با این حال، به نظر می‌رسد بیشتر روزنامه‌نگاران سینمایی دست‌کم درباره یک نکته اتفاق نظر دارند: فیلم «حفار» چیزی نیست که انتظارش را داشته باشید.

مت نگلیا، بنیان‌گذار وب‌سایت «Next Best Picture»، درباره فیلم نوشته است: «این جذاب‌ترین و جالب‌ترین نقش تام کروز در سال‌های اخیر است. این فیلم فضای زیادی در اختیار او می‌گذارد تا برای مخاطبان سخنرانی کند، اما فضای کافی برای عمیق‌تر شدن و ارائه نقشی که می‌توانست بسیار قدرتمندتر و ظریف‌تر باشد، ندارد.»

کلیتون دیویس، کارشناس جوایز سینمایی در ورایتی نیز نوشت: «من برای این ریسک و چیزی که الخاندرو گونسالس اینیاریتو در پی انجام آن است، احترام قائلم. تام کروز و جان گودمن بازی‌های فوق‌العاده‌ای ارائه می‌دهند و طراحی صحنه و فیلمبرداری نیز چشمگیر است. اما در نهایت، همه قطعات پازل کنار هم قرار نمی‌گیرند و‌ای کاش فیلم بیشتر به سمت همان پوچی و هجوی می‌رفت که مدام تلاش می‌کرد به آن برسد. اختلاف نظر درباره این فیلم بسیار گسترده خواهد بود.»

جوی مگیدسون از وبسایت «Awards Radar» فیلم این فیلم را «یک آشفتگی» توصیف کرد و گفت این فیلم لذت‌بخش نبود. 

منتقد دیگری به نام ادوارد داگلاس نیز نوشت: «نمی‌توانم بگویم «حفار» فیلم خیلی خوبی است، اگرچه می‌توانستم بفهمم اینیاریتو و کروز قصد داشتند چه کاری انجام دهند... انتظار دارم امتیاز سینمایی فیلم از سوی مخاطبان افتضاح باشد.»

مایک رایان، روزنامه‌نگار سینمایی نیز نظر مشابهی داشته و فیلم را «آزاردهنده» توصیف کرد.

در مقابل، جیم همفیل از نشریه ایندی‌وایر نظر بسیار مثبتی درباره فیلم داشت و نوشت: «این فیلم نه‌تنها بهترین بازی تام کروز از زمان "مگنولیا" را به نمایش می‌گذارد، بلکه یکی از خلاقانه‌ترین، بلندپروازانه‌ترین و غیرقابل‌پیش‌بینی‌ترین فیلم‌های استودیویی است که تاکنون ساخته شده است. فیلم انتخاب‌های جسورانه و زیبایی‌شناختی فراوانی دارد.»

آن تامپسون، دیگر منتقد ایندی‌وایز نیز نظر مثبتی داشته و فیلم را «یک اثر هنری جسورانه و باشکوه» خواند که مخاطبان جریان اصلی را جذب نخواهد کرد، اما برای اعضای آکادمی اسکار، به ویژه در بخش‌های فنی و بازیگری می‌تواند مناسب باشد.»

تام کروز در فیلم «حفار» نقش دیگر راکول، یک سرمایه‌دار ثروتمند، را بازی می‌کند که پس از از کار افتادن یکی از سکو‌های نفتی‌اش و وقوع یک فاجعه زیست‌محیطی در سراسر جهان، مجبور می‌شود برای نجات جهان تلاش کند.

بازیگران مکمل فیلم شامل ریز احمد، جان گودمن، ساندرا هولر، مایکل استولبارگ و جسی پلمنز هستند.

کروز در ۱۰ سال گذشته تنها در یک فیلم غیر اکشن به نام «ساخت آمریکا» محصول ۲۰۱۷ بازی کرده است؛ یک کمدی جنایی که داگ لیمان کارگردانی آن را برعهده داشت.

پیش از اکران فیلم، بخش قابل‌توجهی از توجهات به فیلم سینمایی «حفار» به تغییر چهره عجیب و غریب تام کروز برای ایفای نقش اصلی اختصاص داشت. این بازیگر در فیلم با گریم سنگین و پروتز‌های متعدد ظاهر می‌شود، فرایندی که آماده‌سازی آن در ابتدا شش ساعت زمان می‌برد، اما کروز با همکاری گروه گریم فیلم تلاش کرد این زمان را به یک ساعت کاهش دهد.

فیلم «حفار» از اول اکتبر از سوی کمپانی برادران وارنر در سینما‌ها اکران می‌شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فیلم تام کروز
ارسال پیام
captcha