پایگاه خبری آفتاب
۰۷ /مهر /۱۴۰۵
Tuesday 29 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۳۶۱
۰۸:۱۲
۱۴۰۵/۰۷/۰۷

دستگیری سرشبکه معاملات کاغذی

پلیس
سخنگوی پلیس می‌گوید که سرشبکه سابقه‌دار معاملات فردایی و کاغذی به همراه ۱۰ نفر از مرتبطین دستگیر شدند.
۰۸:۱۲
۱۴۰۵/۰۷/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

 در ادامه مقابله با جرائم و تخلفات پولی و بانکی، با انجام اقدامات فنی همکارانم در پلیس امنیت اقتصادی فراجا، سرشبکه سابقه دار در معاملات فردائی و کاغذی به همراه ۱۰ نفر از مرتبطین این جرم دستگیر و ۵ فقره از حساب‌های بانکی اجاره‌ای نیز مسدود شد؛ این خبر را سخنگوی فراجا سردار سعید منتظرالمهدی می‌گوید.

بررسی‌های بعمل آمده، از گردش مالی ۲۴۰ همتی مجرم ردیف اول حکایت دارد.

سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه متهمان پس از انجام تحقیقات و بازجویی‌های لازم جهت سیر مراحل قانونی پرونده در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند با اشاره به اینکه مقابله قاطع با مفسدان اقتصادی، خواسته به حق مردم از پلیس است، می‌گوید که خادمان ملت در فراجا، در راستای تحقق این مطالبه مردم عزیز و شریف، از هیچ کوششی دریغ نخواهند ورزید.

به منظور دسترسی پایدار به اخبار و مطالب ما، آخرین نسخه اپلیکیشن خبرگزاری فارس را می‌توانید از «اینجا» و در فروشگاه‌های «کافه بازار» و «مایکت» دانلود و نصب کنید.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کاغذ
ارسال پیام
captcha