پایگاه خبری آفتاب
۰۷ /مهر /۱۴۰۵
Tuesday 29 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۴۶۶
۱۶:۱۶
۱۴۰۵/۰۷/۰۷

مهار آتش علی‌علمدار با همت کوهنوردان  

مهار آتش علی‌علمدار با همت کوهنوردان
آتش‌سوزی در ارتفاعات علی‌علمدار شهرستان مرند با حضور به‌موقع و تلاش جمعی از کوهنوردان و دوستداران محیط زیست مهار شد و از گسترش حریق به پوشش گیاهی منطقه جلوگیری شد.
۱۶:۱۶
۱۴۰۵/۰۷/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

این حادثه روز جمعه ۲۷ شهریورماه، پس از صعود اعضای باشگاه کوهنوردی فلک میشو به قله علی‌علمدار و هنگام بازگشت آنان از مسیر فرود مشاهده شد.

با توجه به شدت آتش و احتمال سرایت آن به بخش‌های گسترده‌تر پوشش گیاهی، کوهنوردان بلافاصله وارد عمل شده و برای مهار حریق اقدام کردند.

در این عملیات، موسی احمدی مرند از فعالان حوزه محیط زیست، به همراه ابراهیم زهدی، شهباز بامدادی، محمد رضائیان و نبی رضوی هرزند و جمعی از اعضای باشگاه کوهنوردی فلک میشو، در شرایط دشوار و با وجود خطرات ناشی از حریق برای خاموش کردن آتش تلاش کردند.

در جریان این عملیات، تعدادی از افراد حاضر در مهار آتش نیز دچار آسیب‌دیدگی شدند، اما تلاش آنان موجب شد حریق در همان مراحل اولیه کنترل و از گسترش آن به بخش‌های وسیع‌تر ارتفاعات علی‌علمدار جلوگیری شود.

روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با قدردانی از اقدام مسئولانه این کوهنوردان و طبیعت‌دوستان، بر اهمیت حضور و مشارکت به‌موقع مردم در صیانت از عرصه‌های طبیعی و جلوگیری از گسترش حوادثی مانند آتش‌سوزی تأکید کرد.

بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌دهد بی‌احتیاطی در برپا کردن و رها کردن آتش در طبیعت می‌تواند زمینه‌ساز وقوع حریق و وارد شدن خسارت به پوشش گیاهی و زیست‌بوم مناطق طبیعی شود.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
آتش سوزی
ارسال پیام
captcha