پایگاه خبری آفتاب
۰۸ /مهر /۱۴۰۵
Wednesday 30 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۵۵۹
۱۰:۵۰
۱۴۰۵/۰۷/۰۸

بازگشتی که حال مهدی تارتار را خوب کرد!

مهدی تارتار
پوریا لطیفی‌فر و پوریا شهرآبادی، دو نماینده پرسپولیس در تیم امید، به تمرینات این تیم بازگشتند.
۱۰:۵۰
۱۴۰۵/۰۷/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

فوتبال ایران در یک ماه گذشته تحت تاثیر اعزام تیم امید به مسابقات آسیایی ناگویا قرار گرفت و به همین علت بازی‌های لیگ نیز برای چند هفته تعطیل شد. اما عملکرد تیم امید در این تورنمنت چندان خوب نبود و آنها علیرغم کسب پیروزی در بازی نخست برابر امارات در ادامه، با یک تساوی مقابل چین و یک شکست سنگین و غیر قابل باور در تقابل با کره شمالی، بازگشتی زودهنگام را به خانه تجربه کردند. به این ترتیب کاروان تیم امید چند روز قبل و بدون دستاورد خاصی به تهران بازگشت و حالا بازیکنان این تیم دوباره در تمرینات تیم‌های باشگاهی خود حضور پیدا کرده‌اند.

پرسپولیس که در فصل تابستان دست به جوان‌گرایی گسترده‌ای زده، این بار در ترکیب تیم امید سه نماینده به نام‌های دانیال ایری، پوریا لطیفی‌فر و پوریا شهرآبادی داشت. بعد از چند روز استراحت، عصر روز گذشته شاهد حضور دوباره لطیفی‌فر و شهرآبادی، هافبک و مهاجم جوان پرسپولیس در تمرینات بودیم. در فاصله حدود ۱۰ روز مانده به اولین مسابقه پرسپولیس برابر نفت آبادان، این مسئله خبر خوبی برای مهدی تارتار خواهد بود. البته نباید فراموش کرد که دانیال ایری، مدافع جوان پرسپولیس در مسابقات آسیایی ناگویا دچار مصدومیت از ناحیه کشاله ران شده و زمان بازگشت او به میادین، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

اما به هر حال بازگشت بازیکنان تیم امید، روند تمرینات پرسپولیس را جدی‌تر از قبل کرد و البته به زودی شاهد حضور بازیکنان ملی‌پوش تیم بزرگسال در تمرینات خواهیم بود. پوریا شهرآبادی در فصل جدید شروع خوبی را داشته و دو بار تا به حال برای پرسپولیس موفق به گلزنی شده است. اما پوریا لطیفی فر هنوز قادر به حضور در ترکیب ثابت پرسپولیس نبوده و ترافیک در خط میانی، اجازه درخشش مستمر را از او گرفته است. اما حالا با اتمام مسابقات ملی، مهدی تارتار امیدوار به حضور همه بازیکنان خود در تمرینات طی روز‌های آینده و افزایش آمادگی این تیم بیش از تقابل با نفت آبادان خواهد بود.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی تارتار
ارسال پیام
captcha