پایگاه خبری آفتاب
۰۸ /مهر /۱۴۰۵
Wednesday 30 September 2026
کد خبر:۱۰۶۸۷۵۳
۲۰:۱۴
۱۴۰۵/۰۷/۰۸

مهار آتش‌سوزی در گمرک اسلام قلعه افغانستان

آتش سوزی
چهار دستگاه خودروی آتش نشانی به همراه نیروهای امداد و نجات برای مهار این آتش سوزی به اسلام قلعه اعزام شدند.
۲۰:۱۴
۱۴۰۵/۰۷/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

فرماندار تایباد گفت: آتش‌سوزی در گمرک اسلام قلعه افغانستان با همکاری آتش نشانان این شهرستان مهار شد.
 
حسین جمشیدی دقایقی پیش افزود: چهار دستگاه خودروی آتش نشانی به همراه نیرو‌های امداد و نجات برای مهار این آتش سوزی به اسلام قلعه اعزام شدند.
 
وی بیان کرد: هم اکنون نیروی‌های آتش نشانی در خواف، فریمان، تربت جام و مشهد برای کمک به اطفای این آتش سوزی در آماده باش کامل هستند.

 فرماندار تایباد ادامه داد: علت این حریق طبق بررسی‌های اولیه آتش سوزی یک تانکر بوده است که بر اساس مشاهدات میدانی رانندگان و آتش نشانان ایرانی حدود ۲۰ دستگاه کامیون حمل ونقل دچار حریق شدند.
 
وی خاطر نشان کرد: به منظور جلوگیری از سرایت آتش سوزی به اطراف تمامی محوطه آتش سوزی اطفای حریق شده است و آتش نشانا در حال لکه گیری حریق رخ داده هستند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
آتش سوزی افغانستان
ارسال پیام
captcha