کد خبر: ۱۰۷۳۹
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۷:۲۷
احمدي‌نژاد در دیدار با وزير امور خارجه‌ كويت:

ايران بهترين تضمين براي امنيت منطقه است

آفتاب‌‌نیوز : احمدي‌نژاد با تاكيد بر اينكه تهران علاقمند است تا با بسط ارتباط برادرانه، خليج فارس را به خليج صلح، دوستي و برادري مبدل كند، گفت: ايران قدرتمندرين و بهترين دولت براي همسايگان و بهترين تضمين براي امنيت منطقه است.

وي امنيت ايران و كويت را به هم پيوسته خواند و با بيان اينكه تهران حمايت از منافع كشورهاي مسلمان را وظيفه‌ خود مي‌داند، تصريح كرد: پيشرفت‌هاي علمي و فني جمهوري اسلامي ايران پشتيبان دوستان و همسايگان و متعلق به همه‌ كشورهاي منطقه است.

رييس جمهوری گفت: پيوندها، منافع و سرنوشت كشورهاي منطقه به يكديگر گره خورده است و ما از پيشرفت در كشورهاي اسلامي خرسند مي‌شويم.

وي تاكيد كرد: پيشرفت‌هاي علمي ايران در زمينه‌ استفاده از انرژي صلح‌آميز هسته‌اي متعلق به همه مسلمانان است و همه كشورها به ويژه كشورهاي منطقه با توجه به اتمام منابع انرژي فسيلي نيازمند به برخورداري از انرژي هسته‌اي هستند.

احمدي‌نژاد با بيان اينكه ايران به هيچ‌وجه به دنبال سلاح‌هاي هسته‌اي نيست، گفت: ايستادگي ما در دفاع از انرژي هسته‌اي، ايستادگي در برابر منافع همه جهان اسلام و دوستان است.

احمدي‌نژاد ادامه داد: پيشرفت‌هاي ايران در اين عرصه زير نظر بازرسان و كارشناسان آژانس انرژي هسته‌اي و متخصصان و دانشمندان ايراني با نهايت دقت و به كارگيري همه استانداردهاي فني انجام مي‌شود تا كوچك‌ترين نگراني‌ها در مورد مسايل زيست محيطي و امنيتي مرتفع شود.

رييس جمهوری با تاكيد لزوم فعاليت بيشتر وزارت خارجه براي عملي و ملموس كردن مذاكرات ايران و كويت، اظهار اميدواري كرد: طرفين در مورد مسايل منطقه‌اي و دوجانبه نظير انتقال گاز، آب آشاميدني، فلات قاره و همكاري در اوپك به توافق‌هاي مطلوبي دست يابند.

دكتر محمد صباح السالم، وزير خارجه‌ كويت نيز در اين ديدار با ابلاغ سلام گرم امير كويت به رييس جمهور ایران، از حكمت رهبري ايران در ايجاد آرامش و ثبات و پشتيباني از تقويت روابط ايران با كشورهاي منطقه تجليل كرد.

وي با اشاره به علاقمندي كويت براي گسترش روابط همه جانبه با جمهوري اسلامي ايران گفت: كشورش مايل به خريد گاز از ايران، انتقال آب آشاميدني به كويت و همكاري در مساله‌ فلات قاره اوپك و نيز رايزني و تبادل نظر در خصوص مساله‌ عراق است.

وزير خارجه‌ كويت با اشاره به موضع دولت كشورش درباره‌ موضوع انرژي صلح‌آميز هسته‌اي ايران گفت: كويت معتقد است ايران و همه كشورها حق استفاده از فناوري هسته‌اي را دارند و آمريكا بايد حسن نيت خود نسبت به ايران را كه كشوري بزرگ و موثر در منطقه است نمايان كند.

در اين ديدار رييس جمهور كشورمان هم‌چنين در پاسخ به پيام دعوت نخست وزير كويت براي ديدار از اين كشور، اظهار اميدواري كرد: در زماني مناسب به منظور توسعه روابط برادرانه به اين كشور همسايه سفر كند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین