پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /آبان /۱۴۰۵
Saturday 07 November 2026
کد خبر:۱۰۷۵۵۵۵
۰۸:۳۰
۱۴۰۵/۰۸/۱۳

هشدار امنیتی سفارت آمریکا در عربستان

هشدار امنیتی
سفارت آمریکا در عربستان ضمن هشدار نسبت به وقوع حملات جدید از سوی حوثی های یمن اعلام کرد که کارمندان غیرضروری این سفارت از خاک عربستان خارج شده‌اند.
۰۸:۳۰
۱۴۰۵/۰۸/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از تارنمای رسمی سفارت آمریکا در ریاض، در این بیانیه روز سه شنبه آمده است: حوثی‌ها حملاتی به فرودگاه‌های غیرنظامی و سایر زیرساخت‌های حیاتی عربستان انجام داده‌اند. این اقدامات منجر به تلفات غیرنظامیان و اختلالات شدید در سفر‌ها شده است. این خصومت‌ها ظرفیت گسترش سریع به مناطق دیگر را دارند.

در ادامه این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه آمریکا دستور داده است که از تاریخ ۲۳ اکتبر ۲۰۲۶، کارمندان غیرضروری دولت آمریکا و اعضای خانواده آنها، به دلیل خطرات امنیتی، خاک عربستان سعودی را ترک کنند.

سفارت آمریکا افزود: با توجه به حملات اخیر موشکی و پهپادی به فرودگاه‌های عربستان سعودی، کارمندان دولت آمریکا که در این کشور مشغول به کار هستند، برای استفاده از هرگونه فرودگاهی در عربستان سعودی، نیازمند کسب مجوز ویژه از مقام ارشد خود می‌باشند.

این سفارتخانه در بخش دیگری از بیانیه خود اشاره می‌کند که شهروندان آمریکا باید نسبت به احتمال حملات به فرودگاه‌ها، بسته شدن حریم هوایی، لغو پرواز‌ها و اختلال در سفر‌ها آگاه باشند و در صورت تصمیم به استفاده از فرودگاه‌های عربستان سعودی، نهایت احتیاط را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال پیام