پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۱۰۹۸۲۷
۲۳:۲۱
۱۳۸۹/۰۷/۱۳

2 نماینده دولت در کارگروه حل اختلاف دولت و مجلس غایب بودند

۲۳:۲۱
۱۳۸۹/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: کمیته 6 نفره‎ای که قرار بود برای رفع اختلاف دولت و مجلس بر سر لایحه برنامه پنجم تشکیل شود، با غیبت 2 نفر از نمایندگان دولت با حضور 4 نفر تشکیل شد.

"جعفر قادری" در گفت‌و‌ گو با خانه ملت با اشاره به ادامه کار کمیسیون تلفیق برای بررسی مواد باقیمانده از برنامه پنجم توسعه، گفت: کمیسیون تلفیق در جلسه امروز خود به بررسی پیشنهادهای کارگروه ویژه مجلس و دولت خواهد پرداخت.

قادری با اشاره به برگزاری نشست کمیته ویژه مجلس و دولت در مورد این نشست، گفت: در این نشست قرار بود 3 نفر به نمایندگی از دولت و 3 نفر به نمایندگی از مجلس در آن شرکت کنند که با معرفی نشدن دو نماینده دولت، جلسه تنها با حضور 4 نفر تشکیل شد.

به گفته نماینده شیراز در این کمیته 4 نفره، عزیزی معاون برنامه‌ریزی رییس‌جمهور به عنوان نماینده دولت دارای 3 حق رای و باهنر، ابوترابی و عبدالهی به عنوان نمایندگان مجلس هرکدام دارای یک حق رای بوده‌اند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
دولت مجلس اختلاف
ارسال پیام
captcha