کد خبر: ۱۱۰۸۹
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۱:۲۸

آشنايی و علاقه مندی خارجيان به غذاهای ايرانی از دیرباز تا کنون

آفتاب‌‌نیوز : اما اين مانع نشد که مورخان يونانی از جمله گزنفون، ديودور و هرودت از تنوع غذاهای ايرانی و کيفيت و طعم عالی آن با تمجيد ياد نکنند.
شنيدنی تر از همه داستان شراب ايرانی، با سابقه هفت هزار ساله آن است، و صدور آن به بازارهای خارج که در زمان صفويه بسيار رواج داشت.
کشت درختان انگور رضاييه در فرانسه برای توليد شراب و همينطور کشت درختان انگور شيراز در استراليا و توليد و عرضه شرابی به نام شيراز که شهرتی جهانی يافته و سوای استراليا سال هاست که در کشور های زلاند نو و آفريقای جنوبی و در کاليفرنيای آمريکا هم توليد می شود. 
اين تمجيد و تحسين بيگانگان تا امروز ادامه دارد، بخصوص که در سالهای اخير با مهاجرت ميليون ها ايرانی و ازدواج های بسياری که ميان آنها و مليت های ديگر صورت گرفته است، و همينطور با باز شدن رستوران ها و اغذيه فروشی های ايرانی در گوشه و کنار جهان، علاقه مندی به صرف غذای ايرانی و لذت بردن در آن گسترش بسيار يافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین