آفتابنیوز : آفتاب: بررسی پژوهشگران علوم پزشكی نشان میدهد، 3 نوع ماده غذایی در کاهش کلسیم بدن و ایجاد پوکی استخوان تاثیر زیادی دارند.
به گفته محققان، نمک یکی از مهمترین عوامل پوکی استخوان است که بهازای مصرف هر2300 میلی گرم آن،40 میلی گرم کلسیم بدن از دست میرود.
پژوهشگران، یکی از موثرترین روشها برای کاهش نمک مصرفی را، پرهیز از خوردن غذاهای فرآوری شده میدانند.
پژوهشگران چربیهای هیدروژنه را دومین ماده غذایی موثر در ایجاد پوکی استخوان میدانند.
پژوهشهای اخیر نشان میدهد، فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغنهای نباتی مایع به روغنهای جامد میشود، موجب از بین رفتن برخی ویتامینهای طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان میشود.
به گفته پژوهشگران، مصرف نوشابههای گازدار، سومین عامل مهم غذایی است که در ایجاد پوکی استخوان تاثیر بسزایی دارند.
نوشابههای گازدار اغلب از اسید فسفریک تهیه میشوند که باعث دفع کلسیم از ادرار میشود.