پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۱۲۵۲۴
۱۸:۱۲
۱۳۸۹/۰۸/۱۲
مدیر کل دفتر امور میوه‌ها در وزارت جهاد کشاورزی خبر داد:

واردات انار، مرکبات و سیب ممنوع شد

۱۸:۱۲
۱۳۸۹/۰۸/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: واردات سیب بر اساس اختیارات قانون افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی ممنوع است و فقط در شرایط تنظیم بازار در حد نیاز و محدود، وارد می‌شود.

مدیر کل دفتر امور میوه‌ها در وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه امسال انار، سیب و مرکبات به میزان قابل توجهی تولید شده است، گفت: هیچ‌گونه وارداتی نخواهیم داشت.

سید رحمت‌الله پریچهر با اشاره به اینکه محصول انار به علت سرمازدگی سال 86 کاهش داشت، افزود: باغات انار پس از سرمازدگی با تلاش کارشناسان کشاورزی بهسازی شد و امسال بیش از 600 هزار تن انار تولید شده است.

وی درباره واردات انار که سال گذشته انجام شد،گفت: امسال واردات انار حتی به میزان محدود، ممنوع است و بخش خصوصی هم صادرات این محصول ارزشمند را مدیریت می‌کند.
مدیرکل دفتر امور میوه‌ها در وزارت جهاد کشاورزی افزود: امسال بیش از 2 میلیون و 700هزار تن سیب تولید و تاکنون بیش از 250 هزار تن صادر شده است.

پریچهر گفت: صادرات سیب در نیمه نخست امسال درمقایسه با مدت مشابه پارسال 50 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: واردات سیب بر اساس اختیارات قانون افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی ممنوع است و فقط در شرایط تنظیم بازار در حد نیاز و محدود، وارد می‌شود.

مدیرکل دفتر امور میوه ها گفت: بیش از 4 میلیون و 500 هزار تن مرکبات تولید شده است و واردات و ثبت سفارش جدید واردات آن ممنوع است.

پریچهر افزود: تعرفه واردات مرکبات تا اول اسفند هر سال 45 درصد تعیین می‌شود اما به تازگی تعرفه 90 درصدی پیشنهاد شده که در دست بررسی است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
واردات میوه مموع
ارسال پیام
captcha