پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۱۲۵۵۸
۰۲:۳۴
۱۳۸۹/۰۸/۱۳

جزئیات جنایت مرگبار در میدان كاج سعادت‌آباد از زبان فرمانده انتظامی تهران بزرگ

۰۲:۳۴
۱۳۸۹/۰۸/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: فرمانده انتظامی تهران بزرگ جزئیات درگیری مرگبار در میدان كاج سعادت‌آباد را تشریح كرد. 

سردار حسین ساجدی نیا چهارشنبه شب در تشریح این حادثه گفت: درپی اختلاف مالی و ناموسی دو نفر در میدان كاج سعادت آباد تهران جنایتی شكل گرفت كه در پی آن یكی از این دو به دست دیگری به قتل رسید. 

وی با اشاره به اینكه ماموران پلیس پس از اطلاع از حادثه در محل حاضر شدند، گفت:ماموران حاضر در صحنه اقدام به تیراندازی هوایی كردند؛ اما دستگیری قاتل حدود 20 دقیقه به طول انجامید و این درحالی بود كه مقتول نیز در صحنه حادثه حضور داشت و قاتل اجازه نزدیك شدن به مقتول را نمی‌داد. 

وی با اشاره به اینكه ماموران حاضر در صحنه در دستگیری قاتل تعلل كرده‌اند،تصریح كرد: با هر دو مامور حاضر در صحنه برخورد انضباطی لازم صورت گرفت و هر دوی آنها به بازرسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ جهت سیر مراحل قانونی معرفی شدند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پلیس جنایت تهران
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United Arab Emirates
۱۱:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۵
پلیسم تماشاچی شد بابا حوصله شون سر رفته بیچاره ها
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۶
1- ما در خیابان سعادت آباد هستیم، خیابان یکم، بر خلاف ادعای پلیس هیچ صدای تیری شنیده نشد.

2-فاصله فرد مضروب تا بیمارستان مدرس حدود 50 متر است که متاسفانه هیچ اقدامی در حمل وی به بیمارستان صورت نمی‌گیرد.

3ماموران فقط تماشاچی بودند و بس.

3 در آخر هم فردی از مردم به بنگاه یکم وارد می‌شود که فرد ضارب در آن پناه گرفته و او را آرام می‌کند تا خود را تحویل پلیس دهد.

4 نتیجه اخلاقی اینکه به پلیس باید مدال نوبل را اعطا کرد که وظیفه خود را این چنین خوب ادا می کند.
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۲:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۶
آقای فرمانده امنییت جانی کاملا تامین شده.نیروهای بیشتری برای امنیت اخلاقی بذار!!!
پاسخ
ناشناس
Malaysia
۰۰:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۶
با یک تیر بیهوش کننده زندگی یک نفر نجات پیدا می کرد. سال 2010 هنوز پلیس توانایی شلیک یک تیر بیهوشی ندارد. واقعا شرم آوره. ادعای اینو می کنند که همه ی دنیا رو می خوان بگیرند نمی تونن جلوی همچین اتفاقی رو بگیرید.
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۹:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۵
به نظر من اگر فرد قاتل بوت (چکمه ) پوشیده بود حتما نیروی انتظامی اونو دستگیر می کرد.
پاسخ