کد خبر: ۱۱۳۷۸۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آیا می‌دانید چرا توصیه می‌شود که چلوکباب را با سماق نوش جان کنید پس باید خاصیت آن را بدانید.

به گزارش سلامت‌نیوز، از گذشته‌های دور در ایران همراه چلوکباب و برخی از غذاها، سماق استفاده می‌شده است. امروزه مقالات متعددی حاكی از آن است كه این ماده خاصیتی چندکاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضدمیکروبی بسیار قوی دارند.

به عنوان نمونه، از آنجا كه گوشت مورد استفاده برای طبخ كباب چرب است، سماق موحب كاهش كلسترول و جذب چربی موجود در آن می‌شود.

همچنین سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می‌برد و از طرفی خاصیتی قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم‌هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای كبد است.
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۳۰
0
0
ممنون از مطلب مفيدي كه روي سايت گذاشتيد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۸
0
0
خوب بود موفق باشید
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین