آفتابنیوز : آفتاب: کشاورز بریتانیایی با ترکیب 3 نوع مختلف از تندترین ففلهای قرمز جهان موفق به کاشت فلفل قرمزی شده است که شدت تندی آن در زبان افراد درد ایجاد میکند.
"ناگا وایپر" نام جدیدترین مدعی برای کسب عنوان تندترین فلفل جهان است که با اختلاف 300 هزار امتیاز در مقیاس مشهور "اسکوویل"، مقیاسی برای اندازه گیری شدت سوزش زبان توسط فلفل، از یکی از اعضای خانواده خود با عنوان "بات ژولوکیا" سبقت گرفته و به داغترین فلفل قرمز جهان تبدیل شده است.
محققان در دانشگاه وارویک با آزمایش بر روی این فلفل قرمز درجه تندی آن را یک میلیون و 359 هزار در مقیاس اسکوویل اعلام کردند. این مقیاس درجه تندی را با ردیابی عناصر شیمیایی تخمین میزنند.
شاید تصور کنید این فلفل قرمز محصول کشاورزی کشورهایی مانند مکزیک یا هندوستان باشد که در آن مصرف غذاهای تند رواج دارد، اما این گیاه در اصل پرورده دست کشاورز بریتانیایی بهنام "جرالد فولر" است که مزرعه فلفل قرمز داشته و با ترکیب 3 نوع از تندترین فلفل قرمزهای جهان موفق به خلق این فلفل جدید شده است.
به گفته فولر خوردن این فلفل بسیار دردناک است و رنگ از رخسار فرد میبرد. در واقع این گیاه کاربردی فراتر از مصارف غذایی دارد زیرا در حال حاضر متخصصان امور دفاعی در حال بررسی ویژگیهای مختلف این گیاه هستند تا بتوانند از آن به عنوان سلاح استفاده کنند.
بر اساس گزارش دیلی میل، با این حال فولر اصرار دارد خوردن این فلفل به شدت تند برای بدن انسان خوب است.
وی میگوید سوزش پس از خوردن این فلفل از زبان شروع شده و به همه بدن سرایت کرده و برای ساعتها ادامه خواهد داشت. در این مدت فرد دوست ندارد با کسی حرف بزند یا کاری انجام دهد. {$old_album_115626}