پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۱۵۸۸
۱۴:۲۶
۱۳۸۴/۰۶/۱۳

کاربرد اينترنت در ایران، تنها اطلاع رساني يك‌‏طرفه است

۱۴:۲۶
۱۳۸۴/۰۶/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

مهندس رضا حاتم،كارشناس نرم‌‏افزار با اشاره به اينكه بستر مناسب براي ارايه خدمات اينترنت در كشور هنوز فراهم نشده، اظهار داشت: دركشورهاي پيشرفته اينترنت به صورت كابلي به كاربران عرضه مي‌‏شود؛ در حالي كه در ايران به تازگي فكس‌‏هاي ADSL رايج شده كه به علت هزينه بالاي آن براي همه قابل استفاده نيست.
مهندس حاتم در ادامه با اشاره به اينكه خدمات ارايه شده از طريق اينترنت در كشور قابل مقايسه با ساير كشورها نيست، گفت: تنها سرويسي كه در حال حاضر از طريق اينترنت قابل عرضه است اطلاع‌‏رساني يك طرفه بوده و دولت الكترونيكي، تجارت الكترونيكي و غيره، فقط در حد صحبت باقي مانده است.
وي با تاكيد بر اينكه اقتصاد كشور و نحوه كسب و كار بيمار است، خاطرنشان كرد: تا زماني كه وضعيت موجود اصلاح نشده و امنيت سايت‌‏ها تامين نشود ارايه اين خدمات از طريق اينترنت غيرممكن است.
اين كارشناس نرم‌‏افزار تصريح كرد: عدم استفاده از كارت‌‏هاي اعتباري كه ساده‌‏ترين ابزار تجارت الكترونيكي است موجب شده كه بانك‌‏هاي ايراني مورد قبول بانك‌‏هاي جهاني نباشند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha