
مهندس رضا حاتم،كارشناس نرمافزار با اشاره به اينكه بستر مناسب براي ارايه خدمات اينترنت در كشور هنوز فراهم نشده، اظهار داشت: دركشورهاي پيشرفته اينترنت به صورت كابلي به كاربران عرضه ميشود؛ در حالي كه در ايران به تازگي فكسهاي ADSL رايج شده كه به علت هزينه بالاي آن براي همه قابل استفاده نيست.
مهندس حاتم در ادامه با اشاره به اينكه خدمات ارايه شده از طريق اينترنت در كشور قابل مقايسه با ساير كشورها نيست، گفت: تنها سرويسي كه در حال حاضر از طريق اينترنت قابل عرضه است اطلاعرساني يك طرفه بوده و دولت الكترونيكي، تجارت الكترونيكي و غيره، فقط در حد صحبت باقي مانده است.
وي با تاكيد بر اينكه اقتصاد كشور و نحوه كسب و كار بيمار است، خاطرنشان كرد: تا زماني كه وضعيت موجود اصلاح نشده و امنيت سايتها تامين نشود ارايه اين خدمات از طريق اينترنت غيرممكن است.
اين كارشناس نرمافزار تصريح كرد: عدم استفاده از كارتهاي اعتباري كه سادهترين ابزار تجارت الكترونيكي است موجب شده كه بانكهاي ايراني مورد قبول بانكهاي جهاني نباشند.